Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is érzéleki hogy az...

Más is érzéleki hogy az emberek nem nyitottak új barátságokra ?

Figyelt kérdés

Leginkább nő- nő felállásban.

Mindenki jól elvan 1-2 barátja de újat nem akarnak

2023. ápr. 26. 11:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem csak nő-nő felállásban, bármilyen módon az emberek számára nem fontos a barátság. Úgy látom nem akarnak energiát fektetni bele, hogy fenntartsák, hogy találkozzanak, programot csináljanak, vagy akár csak beszélgessenek.
2023. ápr. 26. 11:10
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Én azt vettem észre, hogy az alkohol és a cigi mellett a harmadik legnagyobb népbetegség a panaszkodás. Nem tudok beszélni szinte senkivel 20 percet anélkül, hogy ne kezdené el felsorolni tételesen, milyen sérelem érte honnan. Na én például ezért elégszem meg az életemben azzal a pár emberrel, akik közel állnak hozzám, és nem ilyenek. 27/F
2023. ápr. 26. 11:16
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Lehet van benne valami, ahogy idosebb lettem, egyre inkabb nincs ra igenyem. A kollegak kozul mindenkivel joban vagyunk, de ennyi, munkan kivul nemigen talalkozunk. Regi sulis baratnobol 1 van, de messze vagyunk egymastol, igy mar vele sem ugy tartom a kapcsolatot. A tobbiek is elik az eletuket, tobbnek mar gyereke, ferje van. Nem erzem hianyat ezeknek a kapcsolatoknak.
2023. ápr. 26. 11:19
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
1-2 barát bőven elég. Miért kellene több?
2023. ápr. 26. 11:24
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem is kell 1-1 embernél több, mert egy barátságba időt és energiát kell szánni. Volt időszak nekem is amikor sok volt, de nem tudtam mindegyikre elegendő mennyiségű és minőségű időt szánni.

Ettől még nyitott vagyok és látom is a nyitottságot: lásd itt az ismerkedős topik is tele van barátkozni vágyókkal. De nehéz megtalálni azt, akivel ténylegesen jól kijövünk.

2023. ápr. 26. 11:25
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Miért kéne új?
2023. ápr. 26. 11:27
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
A barátságot ki kell érdemelni. Kellenek okok, hogy egy emberrel barátkozzanak. Még az ovisok között is kőkeményen megy ám a „szelektálás”, hogy ki kivel barátkozik. Hát még a felnőtteknél…
2023. ápr. 26. 11:34
 8/21 A kérdező kommentje:
Nekem azért kellene mert 1 sincs
2023. ápr. 26. 11:43
 9/21 anonim ***** válasza:

Én nyitott vagyok mindig az ismerkedésre

Legtöbbször az a baj, hogy nem passzolunk.

Nem elég érdeklődő, olyan mintha kB csak magammal beszélgetnék, vagy egyszerűen csak mások az igények.

Ő inkább antiszociális, vagy otthonülős. Én meg egyik sem..

Én ha ismerkedem barátkozás céljából , mindig ezek a problémák bukkannak fel 😅

2023. ápr. 26. 12:43
 10/21 anonim ***** válasza:
25%
Az a baj általában, hogy aki barátkozna is szelektál. Számomra mindenki egyforma ember, a legjobb barátom így ellenkező nemű és egy generációval fiatalabb. Tökéletesen működő barátság alakult ki (és semmi extra), a legtöbb ember már csak e két említett dolog miatt esélyt se adott volna ennek. Szóval nem kéne jelentéktelen dolgokon fennakadni és máris könnyebben menne.
2023. ápr. 26. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!