Hogyan legyek nyitottabb, bátrabb, barátságosabb személyiség?
Teljesen meg szeretnék változni ,fátylat dobni a múltra .El akarom tűntetni a régi énem néhány negatív tulajdonságát.(néhányat azért megtartanék, például a vicces oldalamat,néha megmosolyogtatom az embereket,de néha bunkósággá alakul ez a fajta humor ...+ tipp kéne arra hogyan legyek szerethetően vicces :D)
Új lappal kezdtem új fejezetet az életemben . Eddig nem voltam annyira bátor ha társasági életről van szó , mindig csak néhány haverom volt, buliba nagyon ritkán jártam , szégyellős személyiség vagyok , ezeken változtatni szeretnék és egy nyitottabb , barátságosabb személyiséggé szeretnék válni .
Tanácsokat várok ._. /Fiú/18 (az ökörségekkel kíméljetek...)
Nekem is hasonló problémáim vannak,és kezdek rájönni , hogy a kulcsa a dolgoknak a kiegyensúlyozottság.
Légy laza, állj pozitívan a dolgokhoz, és néha gondold meg kétszer is, hogy mit mondj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!