Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Angliában vagy Németországban...

Angliában vagy Németországban nyitottabbak, barátságosabbak a helyi emberek általánosságban inkább?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Angolok és nyitottság? Te viccelsz.
2023. febr. 18. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem mindkét országban barátsagosak. Én csak Londonban éltem 1 évig, így csak erről van némi tapasztalatom. Az pedig nagyon jó. Buszon, metrón szinte mindig szóba elegyedett velem a mellettem ülő. Én persze élveztem, hogy gyakorlom a nyelvet, sokszor alkudoztam is a boltokban a nyelvgyakorlás céljából, és ezt se vették rossz néven.
2023. febr. 18. 23:07
 3/6 anonim válasza:
100%
Én 10 éve élek Angliában, nem barátságosak. De először annak tűnhetnek, de ha jobban megismered őket, rájössz, hogy nem azok.
2023. febr. 21. 01:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, sokan mondják, hogy a barátságosság csak a felszín, ugye, műmosoly, stb. , bizonyára így van, de én meg azt mondom, az is valami. Nekem legalábbis jobban tetszik, mint a magyarországi őszinte utálkozás, meg a folytonos panaszkodás. Megfigyeltem, hogy ha ismerőssel találkozom az utcán, a leghatékonyabb módszer a beszélgetés gyors befejezéséra, ha azt mondom neki, minden klasszul alakul mostanában az életemben, kifejezetten egészséges és sikeres vagyok, az anyósommal jóban vagyok, szerintem a világ jó irányban változik, meg hasonlók. Ez a beszélgetés gyakorlatilag nem folytatható, ugyanúgy, mintha egy hatalmasat káromkodtam volna. Illetlen, sőt sértő nem panaszkodni. Aki ilyet csinál, talán meg is őrült.
2023. febr. 21. 09:20
 5/6 anonim válasza:

A magyar bár panaszkodik legalább őszinte. Az angol kiismerhetetlen. Lehet azt gondolod tökre bír aztán meg éjjel bemászik a házadba és megkésel.

Nem tudom, nekem valahogy nagyon beteg népnek tűnnek, pedig már több mint 10 éve velük élek. Teljesen másak mint amit megszoktál átlag emberektől más országban. Teljesen másképp vannak huzalozva, más érzelmi spektrum, más értékrend, totál idegen, furcsa nép.

Mai napig nem értem őket, mi motiválja, mi teszi őket boldoggá, mi szomorítja el...mintha mindig ugyanolyanok lennének.

2023. ápr. 1. 20:13
 6/6 anonim válasza:
Németben még nem voltam,de a falumban lévő németek először kedvesek, rendesek, majd mikor nem heversz a lábuk előtt, mert ők németek vagy nem vállalod el hogy olcsón dolgozz nekik (kb mind megpróbál egy-egy hülye magyart ossze szedni, aki majd várja tőlük a megváltást, mert pénzük van és majd jól megfizetik őket, de mindenkit alul fizetnek meg átbasznak mert azt hiszik hülyék vagyunk és nem vesszük észre) akkor már rád se néznek kb és élik a kis életüket, amikben csak németekkel állnak szóba ezután.
2023. aug. 21. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!