Ebben az esetben nekem kellene keresni, vagy neki?
Már vagy 3 hete nem beszéltünk az egyik barátnőmmel. Akkor kezdett az új munkahelyén, plusz nyelvtanfolyama is volt még, és mondta, hogy nem ér most rá találkozni, mert hulla fáradt estére, de cseten sem volt valami aktív.
Így azóta nem kerestem, mert nyilván annak nincs értelme, hogy úgy írogassak neki, hogy nincs ideje rá, meg amúgy is élőben tudnék rendesen mesélni..
De ő sem írt semmit.
Szerintetek írjak neki, vagy hagyjam?
Olyat írj, amire nem kell válaszolnia.
Pl. Szia, én legyek ám az első, akivel találkozol, ha lesz időd! Kitartás, gondolok rád! :)
Ilyesmi.
Ez csúnya munka tőle, létezhetetlen, hogy este 8-9-10 órakor nincs rád akár csak egy 5 perce, akár írni akár telefonálni.
Ne írj neki, fölösleges. Majd ha akar ír magától. Vagy valaki mással van elfoglalva és téged hanyagol, ez is simán megeshet.
"létezhetetlen, hogy este 8-9-10 órakor nincs rád akár csak egy 5 perce"
Voltam olyan fáradt, hogy csak beestem munka után este az ágyba aludni. :-D Egyébként pont az ilyen matrica típusú kombináló embereket szoktam leginkább ignorálni, meg akinek hiába mondok el valamit többször is, nem fogja fel, ha megsértődik, nem kár a veszteség egy ilyen önző emberért, mondjuk ilyen embert nem is nevezek barátnak, csak ismerősnek. :-)
A legjobb haveromra akkor is van időm meg neki is rám amikor hulla vagyok vagy ő az.. Volt, hogy régen 16 óra munka után vezettem le miatta 300 km-t (összesen). Oda a napom oda a pihenésem de ha van valami akkor megyek mert megérdemli. Ő is ugyan így van ezzel. Nem pedig az, hogy még facen se írok neki annyit vissza, hogy , “minden f**za és xyz, veled?”
A hozzád hasonló embereknek nem igazán van rendes normális igaz barátja az biztos.
5. voltam.
7-es, egyetértek veled, én is ilyen típus vagyok. Ha valakinek szüksége van rám, mert szomorú, történt valami, stb, vagy csak simán találkozni akar, akkor kerítek időt rá, ha fontos nekem, ha mást nem, legalább üzenetben mindenképpen válaszolok.
És nem arról van szó, hogy pontosan ugyanazt elvárom mástól is, de azért elég érdekes, hogy az új munkahelye előtt kb egész nap beszéltünk, minden héten találkoztunk... Azért ennyire senki sem elfoglalt, szóval eléggé rosszul esik, ezért sem írtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!