Ilyen esetben hogy lehetne nekiállni munkahelyet keresni? Egyáltalán van esély?
Nő vagyok, 51 éves. Eddig saját vállalkozásban dolgoztam (már 20 éve). Viszont az elkövetkező tizenöt évre szeretnék egy munkahelyen dolgozni a szakmámban. A baj csak az, hogy nyilván kor alapján (is) szelektálnak, és ott valószínűleg már kiesnék, hiába van napi szinten karbantartott tudás, jogszabályi ismeret a fejemben. Valamit elronthattam, az itthon dolgozás mellett nem alakítottam ki egy úgymond kapcsolati hálót.
Hogy lenne érdemes belekezdeni a keresésbe?
1. Regisztrálsz az onlájn munkakaereső oldalakra.
2. Küldözgeted az önéletrajzodat, amiben ki van hangsúlyozva a gyerekek kora (hogy érthető legyen, hogy kirepültek) és ha kirándulsz sokat, az is, mert abból látható, hogy nem vagy az a betegeskedő fajta.
2-es, köszi. Jó karban levő, mondhatni fiatalos 50-es vagyok, egyáltalán nem vagyok beteges. Az egyszem gyerekem már kirepült, szóval tényleg érzek magamban energiát, kedvet a munkához (csak már nem itthon szeretnék, szabadúszóként).
Megpróbálom, amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!