Volt olyan, hogy rohadtul felmondtál volna, de tudtad, hogy rohadtul nincs esélyed új munkahelyet találni?
Volt, hogy nem volt kedvező pár dolog az egyik munkahelyemen, ezért fogtam és titokban elkezdtem állások után kutatni, jelentkeztem rájuk, interjúztan, majd, amikor felvettek, felmondtam a régi helyen és felmondási idő letöltésével mentem az újra.
Olyat nem mondtam, hogy "Óhh, nem érzem jól magam ezen a helyen, de minek is keressek új állást?! Úgyse kellek én sehova se."
Mindig van esély, ha valaki dologozni akar, talál helyet, manapság főleg. Pl.
Budapesten csak az nem dolgozik, aki nem akar, annyira munkaerő hiány van egy csomó szakmában...
Az a helyzet, hogy mindenki megtalálja a helyét, ha akarja.
Személyes tapasztalat, nekem ráadásul kicsi gyerekem is van, ami a jelenlegi munkahelyemen pont hogy előny a munkáltatom elgondolása szerint. Ami hátrányos máshol, másnak éppen előny.
Most jo világ van, most kell váltani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!