Ezt a helyzetet meg lehet így oldani?
Figyelt kérdés
Nagyon kötődök egy szociális munkáshoz, barátilag. Tudom hogy kevés az ideje, meg én sem szívesen irogatnék messengeren mindig. Eddig kétszer találkoztunk. Arra gondoltam, hogy azt kérem tőle, legyenek keretek. Mert akkor én is nyugodtabb vagyok, hogy majd beszélhetek vele. Arra gondoltam, hogy heti egyszer egy telefonbeszélgetés, a találkozó pedig egyeztetés szerint. Ez így korrekt lehet a részemről?2023. márc. 14. 21:45
1/3 anonim válasza:
Ha belemegy persze, ez így szerintem nem is tolakodó. Majd úgyis észreveszed, ha sok vagy neki vagy nem akarja ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!