Ezt a helyzetet meg lehetne oldani betegszállítóval?
A nagypapám 75 éves úgy döntött szeretné magát is beoltatni a koronavírus elleni vakcinával. A gond az hogy egy kicsi faluban élünk Sopron mellett és a legközelebbi oltópont Sopronban van. Nincsen autónk és a papa már nehezen jár, meg lehetne kérni a háziorvost hogy erre az esetre kérhetünk e betegszállítót neki?
Sokszor volt már kórházba és a betegszállítóval tudtuk csak megoldani a bevitelét és hazahozatalát. Erre van mód? Vagy érdemesebb lenne saját költségre betegszállítót kérni?
Hát ezzel annyi a probléma, hogy nem feltétlenül fog oda érni az időpontra. Hazavitelre pedig sokszor órákig kell várni.
Jobban járnátok ideileg és idegileg egy taxi/busz kombóval
3: azért egy idős ember oltását nyilván megvárják. Úgy ütemezik hogy jó legyen.
Kérdező, bátran érdeklődj a háziorvostól mert szerintem megoldható.
4!
Nem írtam olyat, hogy el lenne küldve. Csak a kérdező próbáltam felvilagositani arról, hogy ő lehet, hogy kap időpontot 9re, de a betegszallito simán jöhet a papaert délben.
5!
Nem, nem várják meg, ha más dolguk is van. Ott hagyják, aztán majd mennek érte. Lehet egy óra múlva, lehet 12 múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!