Egy ilyes esethez mit lehet kihívni? Mentőt vagy betegszállítót?
Rettenetesen fáj a bal fülem. Hajnali 4 óta melegítem és rakom rá a meggymagpárnát, de csak egy kicsivel lesz tőle jobb. Fülcsepp nincs itthon. Az elmúlt 4 hónapban most harmadjára fáj nagyon a fülem. Nem tudom mi van velem. Sürgősen el kéne hogy lássanak mert már nagyon nehezen tűröm a fájdalmat. A kórházba magamtól nem tudok elmenni mert kocsink nincs, ismerőst nem tudunk megkérni hogy bevigyen, taxira nincs pénz, tömegközlekedéssel meg nem bírok elmenni ilyen fülfájással. Mert annak a busznak a legközelebbi megállója ami el tudna vinni a kórházhoz, 3 km-re van.
Ehhez az esethez azzal az indokkal hogy nem tudok sehogy sem eljutni a kóházba, de sürgősen ellátásra van szügségem, ki lehet hívni a mentőt? Ha nem, akkor a betegszállítót hogy kell hívni? Mi a száma? Ha felhívom őket, mennyi időn belül tudnak bevinni? Haza is hoznak amikor végeztem? Kérlek segítsetek! :(
16/l
Elöször is most már nappal van, el tudsz menni busszal is.
Másrészt fülgyulladásra a meleegítés kifejezetten rossz.
Harmadszor, ha ez gyakrabban elöfordul, akkor menj egy orr-fül-gégészhez, hogy kiderítsék az okát.
NEgyedszer, fülfájás miatt sem betegszállító, sem mentö nem fog kijönni, legfeljebb még meg is büntetnek, ha ilyen miatt feltartod öket.
Jött belőlem a vér pár hónapja elég komoly mennyiségben és még arra sem jött ki a mentő (megindolkoták a telefonban) Nagyon kicsi a kapacitásuk, csak az indokolt esetben mennek ki.
Felesleges hívnod.
Betegszallito mehet, de valószínű húzni fogják a szájukat és lehet estig vársz.
Ha rám hallgatsz, veszel fel sapkát és bemesz busszal a fül-orr-gegere. Sürgős esetben időpont nélkül is fogadniuk kell.
Hétvégén nem lesznek ott, most menj el délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!