Szerintetek jó döntés volt kihívni a mentőket? Érdemes volt ekkora felhajtást csinálni?
Pár hete rám támadt a barátom, először megütött, aztán nekilökött a konyhaszekrénynek, úgy, hogy elájultam. Vérzett a fejem, ezért kihívtam a mentőket, de ő bezárta az ajtót, nem tudtak bejutni. A barátom üvöltött, azzal fenyegetőzött, hogyha betörnek, meg fog ölni...
Végül a rendőrség és a tűzoltóság is kijött, úgy már sikerült bejutniuk. Én eléggé kikészültem, zokogtam, mikor a mentők elláttak, csak a nyugtató hatására hagytam abba.
A barátomat letartóztatták, de felhívott, hogy még megbánom, hogy lejárattam, ezt nem hagyja annyiban, megkeserülöm, stb...
Talán nem kellett volna kihívnom a mentőket? :( Félnem kellene?
Természetesen jó döntés volt. Kerüld el azt a barmot.
Hogy kell-e félned, azt csak Te tudod, mert Te ismered(?) a volt (ugye?) barátod.
Vele éltem, de elköltöztem onnan, a testvéremhez. Azóta nem megyek sehova egyedül, de feljelentést nem tettem. Őszintén szólva nem mertem. :/ El sem hiszem, hogy egyik pillanatról a másikra így eljött belőle az agresszív énje... :(
Szörnyű volt átélni az egészet, a legjobb lenne elfelejteni. De hát már nem lehet...
Köszönöm a válaszokat!
Szerencsére igen, bár áprilisig rendszeresen zaklatott.
Tettem feljelentést, most börtönben van.
Köszönöm, hogy érdeklődtél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!