Lehet azért fogadják el jobban a nők, a homoszexualitást, mert nekik nincs az a félelmük, hogy kevésbé látszódnak férfiasnak?
Mármint egy férfiban ott lehet, hogy "most mit fog a többi férfi barátom gondolni rólam, ha megtudják, hogy van meleg barátom"
Persze nem minden férfi van így, de sokan nagyon rettegnek mások negatív véleményétől
"Amúgy meleg férfiak miért nem lehetnek férfiasak??"
Én is melegként így gondoltam. El is voltam keseredve, hogy hogy találok majd párt. Aztán Facebook-on elkezdtem ismerkedni melegekkel és kiderült, hogy ugyanolyanok mint a heterók, max annyi, hogy jobban elfogadottak köztük a femboy jellegű személyek, de még így is voltak, akik nem jól viszonyultak hozzájuk, amit nem nagyon értek, de ez más téma...
"Így jár az, akinek minden gondolata és a saját identitása is attól függ, hogy “jajj de mit fognak hozzá szólni?” Ez az új “de mit fognak beszélni a faluban?”
Azért azt hozzá tenném (és nem pontoztalak le), hogy sok ember azért próbálja magát jó színben feltüntetni mások előtt, mert mondjuk hanyag szülei voltak és így ösztönösen próbál másoknak megfelelni, tehát ez nem olyan egyszerű, hogy "na most akkor nem érdekel senki véleménye innentől"
Ez teljesen emberfüggő meg hogy milyen körökben mozogsz. Nekem a legtöbb nő és férfi barátom elfogadja a melegeket (főváros, 20-30as korosztály, nyelveket beszélő “világjáró”/világot ismerő emberek). És nem csak látszatból hanem tényleg teljesen természetesen kezeljük. Nő vagyok, a legjobb barátom meleg férfi és nem azért lettünk jóban mert hogy “jaj nem mászik rám”, vagy mert “menő a meleg barát” hanem egyszerűen nagyon passzol a személyiségünk.
A barátom (aki hetero férfi) is jóban van meleg srácokkal is, tudja hogy ettől nem lesz kevésbé férfias.
Alapvetően a melegség elfogadása szerintem tájékozottságtól függ (direkt nem írtam intelligenciát meg végzettséget mert nem feltétlen jár együtt minden).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!