Gáz ha lányokkal barátkozom?
Figyelt kérdés
Van egy jó baráti társaságom 3 lánnyal, és mostanság elmegyek velük mindenhova. Az én osztályomban a fiúk sokkal "gyerekebbek" mint a lányok. Nekem mindig azt mondták, hogy a melegek barátkoznak lányokkal, de nálam ez egyáltalán nem így van. Engem a lányok érdekelnek nem a fiúk.2023. febr. 26. 17:13
1/9 anonim válasza:
Igen hatalmas gáz!!!
Ja ne, a kutyát nem érdekli.
2/9 anonim válasza:
Csak abban az esetben nem olyan jó, ha utána ezekkel a lány barátokkal más dolgokat is véghez akarnál vinni.
3/9 A kérdező kommentje:
Miért nem lenne olyan jó? Ezt nem úgy mondom, mint ha tényleg akarnám csinálni, de ha még is valami történne.
2023. febr. 26. 17:54
4/9 anonim válasza:
#3 Mert nagyon rossz érzés az, hogy egy srácot jó barátnak tartasz, aztán egyszer benyögi, hogy igazából többet szeretne.:/
5/9 A kérdező kommentje:
Ó értem. Hát nekik nem kell ez ügyben aggódniuk, ugyan is ilyen nem lesz.
2023. febr. 26. 19:27
6/9 hungarikum_202 válasza:
Mostmár tudjuk, hogyan alakulnak ki az "inkább maradjunk csak barátok" szövegek.
Szerinted egy pár még az ismerkedés fázisban nem barátok voltak? Egyből hirtelen egy pár lettek? Csak mert a szerelem első látásra nem gyakori.
7/9 anonim válasza:
#6 Itt a változáson van a hangsúly. Ha valakivel nagyon jó barátságban vagy, majd bevallja neked, hogy többet akar (és te nem), akkor az esetek többségében vége a barátságnak is. Barátokat pedig fájó dolog elveszíteni, legyenek bármilyen neműek.
8/9 A kérdező kommentje:
Még tavaly általánosban volt egy lány aki tetszett, és el is hívtam randira de sajnos nemet mondott, de utána is tök jó barátok voltunk, volt, hogy 2-en is elmentünk valahova magunkba és egyáltalán nem éreztük magunkat kínosan, sőt, nagyon jól éreztük magunkat.
2023. febr. 26. 22:13
9/9 anonim válasza:
#8 Ezért írtam oda, hogy "az esetek többségében"... Vagyis van kivétel, bár egy általános iskolás dolog nem vethető össze az idősebb kori esetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!