Gáz ha lányokkal barátkozok az egyetemen fiúként?
Figyelt kérdés
Levelező szakon úgy adódott, hogy négy lánnyal kerültem egy társaságba.Nekem ez arról szól, hogy legyen kivel beszélnem, megosztani az infókat a tanulmányokkal kapcsolatban. Ez kellemetlen lehet nekik, hogy fiúként én is barátkozok velük?2018. nov. 17. 21:36
1/5 anonim válasza:
Ez már nem az óvoda, ahol a fiúk húzgálták a lányok haját... Ha jólesik velük barátkozni, me nekik is veled, akkor hajrá.
2/5 anonim válasza:
Nem az általànos iskola ötödik osztályàba mész. Miért lenne gàz?
3/5 anonim válasza:
Nekik nem lesz kellemetlen. Neked annál inkább, ha úgy alakul, hogy elkezdenek kihasználni (az ún. férfi-nő barátságokban gyakran előfordul). De nem biztos, hogy ez lesz a vége, főleg akkor nem, ha észnél vagy.
4/5 anonim válasza:
Szinte csak lány barátom van, hülyeség ez hogy kellemetlen, ez már nem a 20. század.
5/5 anonim válasza:
Én olyan szakon tanulok ahol kb. 2/3 a lányok aránya, így nekem is sok lány barátom van. Nem hiszem hogy valaha is felmerült volna hogy baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!