Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szívesebben barátkozok a fiúkkal mint a lányokkal? Vannak lány barátaim is de inkább fiúk
Figyelt kérdés
Ezért már nem egyszer néztek le szépen fogalmazva de engem ez nem érdekel mert ha nekem az jobb akkor szerintem csinálhatom azt amit akarok
Nem engedem meg nekik hogy rám másszanak csak barátok vagyunk
14/L
2015. okt. 4. 18:13
1/5 anonim válasza:
Mert a lanyok undoritoak tudnak Lenni... Hatba szurnak, pletykasok, kihasznalnak a fiu tobbsege egyszerubben gondolkozik, oszintebbek egy szoval jobb tarsasag. En is igy vagyok vele az osszes baratnom aki van az meg nem tul femenin tarsasag :D
18/L
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam hogy nem csak én érzem így
2015. okt. 4. 18:21
3/5 anonim válasza:
Nekem van kb 8 barátom. Abból 6 fiú. velük lógok, bandázok, és elvagyunk. Őket nem érdekli, hogy áll a hajam, hogy öltözök, milyen vagyok. Magamért szeretnek. és rám se másznak, mert barátok vagyunk és kész. Valahogy jobban megértetem magam velük. :) nem vagy egyedül. 15/L
4/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz mások véleményével, azzal barátkozz, akire te barátként tudsz tekinteni.
Nekem meg fiú létemre szinte csak lány barátaim vannak.
5/5 anonim válasza:
Első - ezt akartam írni én is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!