Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?
Személyesen.
A facebook világát már unom. A szórakozóhelyeken meg nem épp olyan lányok vannak akik komoly kapcsolatot keresnek.
"Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?"
Ennek egyetlen módja van.
Mindössze vissza kell menni az időben néhány évtizedet.
Hát, neked még sokat kell tanulnod a nőkről! :D Elárulom, a szórakozóhelyekre járó lányok is komoly kapcsolatot keresnek. A lányok CSAK komoly kapcsolatra vágynak. Ha elvétve akad mégis egy-egy olyan, aki mégsem, az olyan ritka, mint a fehér holló.
Tehát nyugodt szívvel ismerekedhetsz szórakozóhelyen is.
Jelentkezhetsz tanfolyamokra - fejleszted magad valamiben és ismerkedsz
Iskolán vagy munkán kívüli elfoglaltság - pl énekkar, szakkörök
Valamilyen közösségbe belépsz
Ha tervezel kutyát befogadni, vagy van blöki a háznál, kutyaiskola
Gimiben, egyetemen jelentkezhetsz a DÖK - be, ahogy feljebb írtam, szakkörökbe; minél aktívabb vagy az iskolai életben, annál több embert ismersz meg.
Plusz egyezemen felvehetsz random órákat is; amikkel nem csak okosodsz, de megint új embereket ismerhetsz meg.
Pl én énekkaros voltam, illetve jelentkeztem az iskola és egy diákszövetkezet közti megállapodással létrejött nyári diákmunkára illetve jártam tanulmányi (iskolai) kirándulásokra - és csupán ezektől nagyobb volt a barátiköröm és két exxemmel is így hozott össze a sors.
Az egyetemen pedig az extra órákkal ismerkedtem meg sok szakról emberekkel. Ott egy szerelmi románc volt amúgy.
Nálunk a munkahely ad lehetőséget önkénteskedésre, kirándulásra, stb.; ahol úgy szintén bővül a baráti köre az embernek.
Egy szó, mint 100; Nem kell, hogy Te a normális lányt keresd - elég, ha aktív vagy és a baráti köröd bővíted és köztük rálelsz majd a lányra, akivel bármiről tudsz beszélni és akivel szívesen töltöd az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!