Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Személyesen.
A facebook világát már unom. A szórakozóhelyeken meg nem épp olyan lányok vannak akik komoly kapcsolatot keresnek.
2018. nov. 1. 18:32
21/35 he84 válasza:
A te bajod, ha nem hiszed el 19-es válaszoló, téged minősít ez, nem minket nőket és nem mi tehetünk arról, ha netán te csak hasonló nőket tapasztaltál negatív értelemben. Ez még nem azt jelenti, hogy akkor a világon minden nő olyan. Én se vagyok olyan, mint például egy modell és ő se olyan mint én, sokféle ember létezik, azon belül sokféle nő és férfi. Ennyire erővel te is csak olyan vagy mint a többi férfi mindenben, semmivel se más.
22/35 anonim válasza:
hagyd már ezt a királyi többes számban való vergődést azzal kapcsolatban, hogy milyenek a nők
általánosságban véve szarok, ostobák, és megbízhatatlanok
bár az ostoba nem kifejezés arra, amilyen szintű valóságban élnek manapság
23/35 anonim válasza:
En neten probalkozok persze sikertelenul.
24/35 anonim válasza:
Én is járok bulizni.. mégis normálisnak tartom magam.
25/35 he84 válasza:
Már elmondtam mindent 22-es válaszoló, nem rossz a legtöbb nő, arról nem tehetek ha te manapság rosszabbakat tapasztaltál! Ettől még nem mindenki ilyen, ha hiszed, ha nem, már elmondtam mindent, sajnálom ha nem érted és ha nem hiszed el! Na meg attól is függ hogy modell, szép nőkre érted-e, vagy pedig mindenkire, az összesre. Ugyanis sajnos a szép, főleg a modell és cicababa nők között valóban több a rossz, a megbízhatatlan. De az átlagos és átlag körüli nők többsége nem rossz. Ne általánosíts rossz tapasztalatok alapján, az nem azt jelenti, hogy na akkor minden nő olyan rossz!
26/35 anonim válasza:
Sehol, mivel nincsenek normális lányok.
27/35 anonim válasza:
De mi a gond velük, ami miatt nem tartjátok őket normálisnak?
28/35 he84 válasza:
A 26-os válaszolóra kár hallgatni, már nem ez az 1. olyan kérdés, shol az ilyen ostoba téveszméit terjeszti,... Máshol korábban válaszoltam neki erre normálisan, de abba is csak belekötött. Csak mert neki rossz tapasztalatai vannak, nem kéne általánosítania, minden nő és férfi más, de persze emberek vagyunk!
29/35 Tim Ravel válasza:
Szia. Normális nőkkel sehol nem tudsz ismerkedni, mert nincsen normális nő a mai világban ! Mind beteg agyilag, csak van akiről meg nem derült ki! De arról is kiderül majd hogy nem normális , csak idő kérdése ! Én mar feladtam! Nagyon vigyázz velük , mert nagyon jo színésznő minden nő, érdekeiknek megfelelően szineszkednek, amíg hasznuk származik a kapcsolatból ! Most mindegy ki mit mond, ez az igazság sajnos- sajnos!
30/35 he84 válasza:
Jó lenne Tim, ha nem általánosítanál! Elég eltúlzod, eléggé rosszhiszemű és nőgyűlölő vagy sajnos. Csak mert te rosszakat tapasztaltál nálunk nőknél, még nem azt jelenti, hogy akkor minden nő rossz, gonosz és álszent! Ennyi erővel akkor anyukád, a lány rokonaid is azok, meg bárki más anyja, nagymamája, nagynénije stb., ugyan már,... Én is mondhatnék ilyen-olyan rosszat a férfiakról, csak mert talán rosszat is tapasztaltam róluk, ám nem teszem, mert tudom hogy nem mindenki ugyanolyan, mindenki más és más. Ám férfiak között is bizony vannak olyanok, akik érdekből színészkednek, de nyilván nem minden férfi ilyen. Nem nemtől függ az, hogy ki milyen, legalábbis ilyen viselkedési dolgokban. Ugyanez a helyzet nálunk nőknél is, hogy mindegyikünk más. Nem vagyok én se álszent, hanem egy normális, őszinte, szókimondó, szerény nő vagyok, akár hiszed, akár nem. De ez persze nem felhívás, nem társkeresés céljából vagyok itt, mielőtt még te, vagy bárki más félreértené (volt már rá korábban néha példa)! Szerintem te inkább a mai kamasz lányokra, még fiatalabb nőkre gondolsz. Valóban köztük több a rossz manapság, de köztük is van bőven normális, rendes. És a kamaszokon, fiatal felnőtteken belül ott vannak a fiúk, férfiak is, velük is ez a helyzet, hogy van több rossz, de bőven akad jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!