Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol lehet normális lányokkal...

Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Személyesen.

A facebook világát már unom. A szórakozóhelyeken meg nem épp olyan lányok vannak akik komoly kapcsolatot keresnek.

2018. nov. 1. 18:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
36%
Tim, a férfiak is.
2019. ápr. 20. 10:03
 32/35 he84 ***** válasza:
Hát Tim, marha rendes vagy, hogy én se vagyok akkor normális, mert nő vagyok,... Nagyon gonosz, undorító a hozzáállásod, remélem egyetlen nő sem fog téged szeretni se emberként, se szerelemmel. Akkor a nő rokonaidról is így vélekedsz, hát ez kész, nem vagy normális és sajnos még általánosító, nőgyűlölő is vagy,... Már elmondtam mindent erről pontosan, nagyon szomorú ha nem érted meg és nem hiszed el. Nem vicc az írásom, hanem komoly és nagyon is igaz. Ám te csakis a te eddigi rossz tapasztalataid alapján ítélsz és általánosítasz, ami nagyon nem helyes.
2019. ápr. 22. 22:41
 33/35 anonim ***** válasza:
35%

Tim, aláíráshoz írd oda, hogy "Sok puszi mindenkinek a pszichiátriáról!" ;)

És akkor jöhetnek a piros kezek!

2019. ápr. 23. 15:06
 34/35 he84 ***** válasza:
36%
Már ne is haragudj Tim, de te vagy a beteg féreg, aki így vélekedik ennyire abnormálisan és betegesen szűklátókörűen és még kihasználást is kívánsz,... Nem mondhatod, hogy normális vagy, mert te biztosan nem vagy az, gondolkozz már! A te agyaddal van baj, ne általánosíts! Én egyáltalán nem színészkedek, eléggé sértő és undorító, hogy idegen emberekről máris rögtön rosszakat feltételezel, nézz már magadba! Én egy eléggé őszinte, szókimondó személy vagyok és nem csak itt, hanem élőben is, akár hiszed, akár nem és mégf van jó pár ilyen ember, azon belül nőkből is. Ne legyél ilyen abnormálisan szűklátókörű és lenéző, mindenesetre valami nagyon az agyadra ment. Mindenesetre ezzel a hozzáállásoddal jobb ha csendben maradsz és elmész vagy remeteként élni egyedül, vagy elmész orvoshoz, kezelteted magad és megjavulsz! Részemről ennyi, le van zárva, nem kívánom folytatni se itt, se priviben senkivel se!
2019. ápr. 23. 22:32
 35/35 anonim ***** válasza:
43%

Amúgy, most nullára leszek pontozva, de kérdező, Tim, meg Tim többi bombanős profilja;

Nem lehet, hogy veletek van a gond?

Tudom, hogy a sikertelenségeitekre egyszerűbb azt mondani, hogy a nő volt a hibás, a további kudarc elkerülése végett egyszerűbb minden nőt egy sz.jhának kikiabálni és könnyebb homokba dugni a fejeteket.

Szerintem a bibi az, hogy valamivel elkergetitek őket; egy tulajdonságotok nem vonzó a számukra. Szerintem, ha ezt megkeresitek és dolgoztok rajta, hirtelen a nőkre se fogjátok ezeket írni.

2019. ápr. 25. 05:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!