Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Személyesen.
A facebook világát már unom. A szórakozóhelyeken meg nem épp olyan lányok vannak akik komoly kapcsolatot keresnek.
2018. nov. 1. 18:32
11/35 he84 válasza:
Tévedsz 8-as válaszoló, ne általánosíts, mert nem minden lány/nő keres komoly kapcsolatot. A bulizós lányok/nők többsége, főleg fiatalabb korban nem szoktak komoly kapcsolatot keresni, ha hiszed, ha nem. Némelyikük talán, de sokan közülük nem. Én például már nem vagyok fiatal felnőtt, de öreg se és nem akarok mégse komoly kapcsolatot, hanem gy laza kapcsolatban vagyok több hónapja, mely eléggé hasonló a barátság extrákkal viszonyhoz.
12/35 anonim válasza:
Tudtommal nincs olyan,hogy normális lány. Mert mindeggyik egy... Lehet lepontozni.
13/35 he84 válasza:
Figyelj előttem válaszoló, jó lenne, ha nem általánosítanál! Nem minden lány/nő egyforma, ez főleg személyiségfüggő, hpgy ki milyen és mire hajlamos, akárcsak a fiúknál/férfiaknál! Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy a fúk/férfiak nem normálisak. De nem teszem, mert nincs valóság alapja, minden fiú/férfi szintén más.
14/35 anonim válasza:
Tudtommal nincs olyan,hogy normális lány. Mert mindeggyik egy...
egy...
egy VALÓSÁGOS KINCS!!! <3
Lehet felpontozni.
Gondoltam átjavítom az utolsóelőtti válaszát. :)
16/35 anonim válasza:
kincs, ami nincs, de csak úgy tűnik; elvégre minden lány egy értékes, ritka kincs! <3
17/35 anonim válasza:
...és mint tudjuk a tv reklámból: négyből háromnak hüvelygombája van.
Csak találd ki, hogy melyik az ...
18/35 anonim válasza:
A reklámok nem az igazat mutatják. Ha igen, akkor a férfiak mind gombás talpú, alkoholista,bűzlő, számító, hisztis csürhe. De mint tudjuk, a reklámok nem egyenlőek a valósággal. A nők igazi kincsek, értékesek és példaképértékűek. A férfiak egyaránt. Minden ember a világon ugyanúgy értékes.
19/35 anonim válasza:
#13-as hagyjuk már ezt,hogy nem mindeggyik ugyanolyan. DE! Pont. Várom a 0%-ot.
20/35 anonim válasza:
19-re ne figyeljetek; ismertetője, hogy fél évente bekattan és a Gyakorit telepakolja "bomba nős" kérdésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!