Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet, hogy csak akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy csak akkor jön össze nekem párkapcsolat, ha nem számítok rá és csak barátkozom random lányokkal?

Figyelt kérdés

Eddig amikor konkrétan kezdeményeztem és kifejeztem, hogy tetszik nekem valaki, akkor mindig visszautasítottak, de amikor csak úgy elvagyok, barátkozom, abból már volt 5 kapcsolatom.

A kezdeményezés nálam úgy néz ki, hogy elmondom, hogy szimpatikus és elhívom randira. Erre eddig mindig visszautasítottak.

Mindenhol azt hallom, hogy mindig mondd el, hogy mit érzel mások iránt, akkor most mi a helyzet?

Érdekelne ennek a "tudományos" háttere. :D

2023. febr. 8. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Így nem görcsölsz rá, laza vagy, ez pedig feltűnik a csajoknak is.
2023. febr. 8. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
#1-es lényegében szépen összefoglalta a dolgot. Nem stresszelsz rá, mert alapvetően nem szeretnél tőle többet, és ez tetszik az adott lánynak, mert tényleg magadat adod neki.
2023. febr. 9. 06:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Tehát akkor sosem szabad nyíltan kezdeményezni a férfiaknak? Nem szabad elmondani senkinek, ha tetszik és nem szabad elhívni randira?

Akkor miért mondják, hogy a férfi kezdeményez, ha nem is szabad?

2023. febr. 9. 10:42
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
#3 Ki mondott ilyet? Kezdeményezni kell, ha akarsz valamit, csak itt arról van szó, hogy a srácok többségénél a kezdeményezés egyet jelent a betojással, mert úgy érzik, hogy nagy a tét.
2023. febr. 9. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
#3 Kezdeményezni lehet (sőt kell is), csak ne úgy, hogy "Szia, nagyon csinos lány vagy, szeretnélek megismerni, eljössz velem meginni valamit?" hanem inkább beszélgetést kezdeményezel nála valamilyen semleges témában, aztán a vége felé próbálod úgy csinálni, hogy még mindenképpen kelljen találkoznotok egymással (segítség nyújtás, vagy akár megkérdezed, hogy ő merre megy stb).
2023. febr. 9. 17:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Olyan fura ez nekem, hogy ennyire nem lehet őszintének lenni. :\

Köszi a válaszokat! :)

2023. febr. 9. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
#6 Őszintének lehetsz őszinte, csak ne sietsd el a dolgot és ne egyből zúdítsd rá az összes érzelmed.
2023. febr. 9. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
#6 Lehet, csak nem az elején. Hidd el, a legtöbb férfi ìgy kezdi az ismerkedést, a csajoknak meg már elegük van ebből
2023. febr. 10. 01:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor miért mondják, hogy a férfi kezdeményez, ha nem is szabad?"

Ki mondja?

2023. febr. 10. 14:29
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek orrba szájba hazudni kell,majd rájöttök.
2023. febr. 10. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!