Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem ír vissza?
Figyelt kérdés
Volt egy lány akit elhivtam egyszer egy kávéra.Utana vissza írt,hogy neki nem jó abban az időpontban.Ezután írtam neki,de ő nem válaszolt.Irjak rá vagy ne ?
Az eset kb 3 hete történt
2023. febr. 5. 17:31
1/6 A kérdező kommentje:
UI: Instagramon írtam neki az üzenetet,még nem követett ki
2023. febr. 5. 17:37
2/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jó ötlet. Elég egyértelműen adta a tudtodra, hogy nem akar semmit, különben biztosan visszaírt volna.
3/6 anonim válasza:
nem írt utána, ezek szerint nem akar semmit :/
5/6 anonim válasza:
Semmiképp se irogass neki. Minél többet írsz neki úgy, hogy ő nem válaszol neked, annál kisebb lesz az értéked a barátnői szemében. És mivel a nők egyfolytában dumálnak, ez is végig fog menni a városon hamar. Visszaüthet még, inkább keress mást.
6/6 anonim válasza:
Van egy jól bevált mondásom erre a problémára:
Tegyük fel ráírtál, nem válaszol egy napig. Oké, 1 nap múlva megpróbálod megint, ha akkor sem, game over haver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!