Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelem tényleg soha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem tényleg soha nem múlik el?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve vagyok oda még mindig egy olyan emberért,aki csak játszott velem és kihasznált. Nekem ő volt az első minden téren, akár szexuálisan nézzük, vagy pl első csók, stb. Nem bírom kiverni a fejemből, nap mint nap rágondolok és más iránt nem vagyok képes érezni semmit...

Az egész csak 3 hónapig tartott,mégis elérte,hogy brutálisan szerelmes legyek belé.

Valaki volt már így?Hogyan sikerült túllépni teljesen?

18/F

2023. jan. 29. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem néha eszembe jut, pedig párommal 6 éve együtt vagyunk.

Bár inkább undort érzek iránta.

Volt egy barátja, másik srác udvarolt neki, ő belém volt szerelmes.

Közbe meg a barátjával akivek szakítani akart "pettingeltek", de mégis én vettem neki terhességi tesztet utána. 🤣😂 Jó story, sosem felejtem el a kis Petrácskát.

2023. jan. 29. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Hogy soha nem múlik el, azt nem tudom, de halálodig emlékezni fogsz rá.
2023. jan. 29. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Beteljesült, vagy beteljesületlen?
2023. jan. 29. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 1,5 éve együtt vagyok a barátommal, és nagyon szeretem, de még most is eszembe jut néha az a srác akibe elsőként voltam úgy igaz!n szerelmes. Ha őszinte akarok lenni, akkor még most is érzek valamit iránta, bár ez már csak inkább valamiféle szeretet... de elfelejteni szerintem már soha nem fogom, és valamiféle érzés mindig lesz iránta.
2023. jan. 29. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy érzés mindent eltakart

S elhittük, mindörökké tart

S a törvény nálunk dől le majd

De jaj, a szerelemnek múlnia kell

S ha múlik, akkor fájnia kell

Hogy érezd mennyit ér, míg tart, míg él

A szerelemnek múlnia kell

Akkor is, ha égig emel

És szép, hogy mást hiszel, mert mást ígér

Várj, a kezed ne húzd el

Annyi csodát idéz, amikor hozzám érsz

Ha sírsz, a szemed ne takard el

Miért titkolnánk

Hogy egy kicsit nehéz

[link]

2023. jan. 30. 04:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Dehogynem...

Az első komolyabbnak mondható párkapcsolatom (az óvodás, és általános iskolás járogatásokat, gyerekszerelmeket ha nem számítjuk ide) egy durva megcsalással ért véget, illetve hát közben is megcsalt, csak ugye jó ideig nem bukott le. De amikor lebukott, egy nap két pasival is... (Mármint nem egyszerre.) Hogy elmúlt-e a szerelem? Szinte azonnal. Ez olyan kiábrándító "élmény" volt, hogy következő héten már inkább örültem, hogy megszabadultam tőle, és rohadtul cikinek éreztem, hogy vele jártam.

Első csók? Hát.. nekem az tök felejthető volt. Álmodoztam róla, hogy az milyen gyönyörű lesz, meghitt, romantikus... aztán egy buliban egy amttrészeg csaj lekapott. Még csak nem is volt az esetem kicsit sem.

Az első szex mondjuk jó volt, és most is azzal járok, akivel ez megtörtént. De ha netán (ne legyen úgy) véget ér a kapcsolatunk, nem fogok örökké csak azért érte sírni, mert vele volt az első. (Félre ne értsetek, imádom őt, és soha nem szeretném, ha vége lenne, de azért néha gondolkodhatok tárgyilagosan is.)

2023. jan. 30. 11:23
 7/10 Hans Pötterman ***** válasza:
53%
Szerintem emberfüggő dolog ez is mint minden. Mindjárt 26 leszek, és bevallom időnként eszembe jut,elkalandozok hogy mi lehet vele,hogy alakulhat az élete,illetve kicsit nosztalgiázok magamban, pedig 4 éve élek együtt mással élettársi viszonyban. 20 évesen ő volt az első szerelmem, és ahogy neked is, az első mindenben. Szerintem ha ezt így eltudod magadban rendezni úgy, hogy nem nyomja rá a bélyeget a mindennapokra,tudsz koncentrálni majd másra is, akkor nem olyan nagy gond. Különben az idő segít, még ha lassan is de egyre könnyebb lesz.
2023. jan. 30. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Az elsőre szerintem mindenki emlékszik.
2023. jan. 30. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:
22 augusztus elején ért véget, ő volt az első és lehet nem telt túl sok idő azóta, de még mindig fáj. Pláne mikor eszembe jut hogy rövid idő alatt is mennyi jó emlékem volt vele. A legrosszabb érzés pedig az, hogy vele legalább tényleg egy hullámhosszon voltunk teljesen és van egy olyan gyanúm hogy már nem lesz több ilyen, mint amit ő nála éreztem.
2023. febr. 8. 23:15
 10/10 anonim válasza:
Szerintem az elsőre mindenki emlékezni fog, az már változó, hogy szép emlék vagy inkább kellemetlen emlék marad, de az tuti, hogy magaddal viszed.
jan. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!