Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem tényleg soha nem múlik el?
Több mint 2 éve vagyok oda még mindig egy olyan emberért,aki csak játszott velem és kihasznált. Nekem ő volt az első minden téren, akár szexuálisan nézzük, vagy pl első csók, stb. Nem bírom kiverni a fejemből, nap mint nap rágondolok és más iránt nem vagyok képes érezni semmit...
Az egész csak 3 hónapig tartott,mégis elérte,hogy brutálisan szerelmes legyek belé.
Valaki volt már így?Hogyan sikerült túllépni teljesen?
18/F
Nekem néha eszembe jut, pedig párommal 6 éve együtt vagyunk.
Bár inkább undort érzek iránta.
Volt egy barátja, másik srác udvarolt neki, ő belém volt szerelmes.
Közbe meg a barátjával akivek szakítani akart "pettingeltek", de mégis én vettem neki terhességi tesztet utána. 🤣😂 Jó story, sosem felejtem el a kis Petrácskát.
Egy érzés mindent eltakart
S elhittük, mindörökké tart
S a törvény nálunk dől le majd
De jaj, a szerelemnek múlnia kell
S ha múlik, akkor fájnia kell
Hogy érezd mennyit ér, míg tart, míg él
A szerelemnek múlnia kell
Akkor is, ha égig emel
És szép, hogy mást hiszel, mert mást ígér
Várj, a kezed ne húzd el
Annyi csodát idéz, amikor hozzám érsz
Ha sírsz, a szemed ne takard el
Miért titkolnánk
Hogy egy kicsit nehéz
Dehogynem...
Az első komolyabbnak mondható párkapcsolatom (az óvodás, és általános iskolás járogatásokat, gyerekszerelmeket ha nem számítjuk ide) egy durva megcsalással ért véget, illetve hát közben is megcsalt, csak ugye jó ideig nem bukott le. De amikor lebukott, egy nap két pasival is... (Mármint nem egyszerre.) Hogy elmúlt-e a szerelem? Szinte azonnal. Ez olyan kiábrándító "élmény" volt, hogy következő héten már inkább örültem, hogy megszabadultam tőle, és rohadtul cikinek éreztem, hogy vele jártam.
Első csók? Hát.. nekem az tök felejthető volt. Álmodoztam róla, hogy az milyen gyönyörű lesz, meghitt, romantikus... aztán egy buliban egy amttrészeg csaj lekapott. Még csak nem is volt az esetem kicsit sem.
Az első szex mondjuk jó volt, és most is azzal járok, akivel ez megtörtént. De ha netán (ne legyen úgy) véget ér a kapcsolatunk, nem fogok örökké csak azért érte sírni, mert vele volt az első. (Félre ne értsetek, imádom őt, és soha nem szeretném, ha vége lenne, de azért néha gondolkodhatok tárgyilagosan is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!