Küldenétek neki levelet?
Megpróbálhatod a levelet, de ne várj sokat tőle, ha beszélni se akar veled. Levéllel annyi előnyöd van, hogy nyugodtan el még tudja nézni anélkül hogy feszültség lenne. Max kidobja, nem jutsz előre vele, de ennél rosszabb helyzetben már úgyse nagyon lehetsz (mármint hogy most se beszél veled, max azután se fog) .
Közös ismerős is jó ötlet.
Szerintem is jó ötlet megpróbálni a levelet, amiben higgadtan megkérdezed mi a baj.
Közös ismerős: ha a közös ismerős szerinted megbízható és nem pletyka-keverő/rosszindulatú.
Annyi idősen még küldtem volna igen, de ma már nem tenném.
Nekem is volt olyan barátnőm, aki után én kapartam, kibékültünk, de már nem volt olyan, aztán pár év múlva megint eltűnt. Közben kiderült, hogy mindenféle hazugságot hamarabb meghallgatott és elhitt, és fel sem merült benne, hogy megkérdezze, igaz-e. Nem érdemes olyan szekér után futni, ami nem vesz fel. Olyan barátnőm is volt, aki pont azt csinálta mint a tiéd, egyszerűen mert más barátnőket talált, akiket velem ellentétben nem zavart, hogy még félig gyerekként pasizik, drogozik, iszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!