Mennyire maradnak meg az általános iskolás barátok? Tartjátok velük a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 13:39
11/13 anonim válasza:
Semennyire. Ez talán azért lehet, mert akkor még nem igazán érett az ember, és utána még sokat változik, ezért nem tud könnyen kialakulni mély barátság. Nekem 2 régi barátom van, mindkettő középiskolai. Kb. 20 éve tartom velük a kapcsolatot, annak ellenére, hogy mindketten kicsit messze laknak tőlem, évente kb. 2-3 alkalommal találkozom velük, de online kb. napi szinten tartjuk a kapcsolatot.
12/13 anonim válasza:
Amikor ötödikes lettem országot váltottam, Magyarországra költőztünk.
Az osztály amibe kerültem már klikkes volt, plusz én voltam a "román" meg egy hülye add tovább játéknak köszönhetően én voltam évekig a "leprás".
Volt egy okos, de nyomi lány közösség, én simán nyomi voltam, hozzájuk csapódtam, velük jóban lettem, de csak egy lány maradt meg, mint barátnőm. Vele mar 20 éve barátok vagyunk, annak ellenére, hogy ő évekkel ezelőtt Hollandiába költözött.
Amikor haza jön csajos programokat csinálunk, messengeren szinte naponta beszélünk.
Középiskolából meg senkivel nem tartom a kapcsolatot, sem azok az osztálytársaim, sem az általános osztálytársaim nem ismerőseim sehol, leszámítva a fent említett barátnőmet.
13/13 Csakegysajt95 válasza:
A tapasztalatom alapján semennyire. Egy barátom maradt meg az iskolából, de vele szomszédok is vagyunk és csak két évig jártunk amúgy is egy iskolába. Szóval történetesen ha úgy vesszük egy sem maradt meg. Soha nem voltam semmi jónak az elrontója, velem lehet találkozni, neten megismert barátokhoz simán elmegyek 200 km-re. Szóval veszem a lapot ha valaki nem akar velem együtt lenni.🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!