Jogos lenne kifejeznem felé azt, hogy fáj ahogy velem viselkedik?
Megismerkedtem egy sráccal, aki Erasmussal tanult itt egy fél évet, randizgattunk, aztán amikor hazament megbeszéltük, hogy nem csinálunk belőle távkapcsolatot. De ettől függetlenül bennem ugyanúgy ott vannak az érzések, hiányzik és keresném a társaságát. Amióta hazament tök más az egész, van hogy napokig nem keres, most hosszabb időre eltűnt. Az egyik barátom azt mondta, hogy nincs úgymond jogom számon kérni ezt rajta, mert nem vagyunk együtt. Illetve szerinte pont emiatt ezt magamban kell tudnom elrendezni, éppen emiatt.
Ti mit gondoltok?
De ha szólt előre, akkor mi a probléma?
(4. voltam)
de ha nem vagytok már kapcsolatban, akkor miért kéne hogy ideje legyen rád? amikor lesz egy új barátnője, az se fogja díjazni hogy az egynyári kalandja még mindig zaklatja a srácot, hidd el nekem...
tanács: máskor ne menj bele ilyen alkalmi kapcsolatokba, ha képtelen vagy utána elengedni az embert, amik megbeszéltétek hogy elengeded.
Nem gondolom, hogy zaklatnám, nem hoztam fel a témát többet, nem is írtam neki. Érdekes, azóta folyton ő keres, érdeklődik.
Köszönöm a tanácsot, ezt igyekszem szem előtt tartani a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!