100 ból 1 van így ahogy én a barátságokkal?
Figyelt kérdés
Ugye az embernek van jobb és kevésbé jobb baráti köre.
A laza barátságokról most ne beszéljünk hanem csak arról a bizonyos egy-két legjobb barátról.
Szóval ilyeneknél nekem mindig elvárás a minőség. Gondolom nektek is.
Két gyerekkori barátomról van szó, mindkettejüktől elbúcsúztam a napokban.
26 vagyok.
Már nem olyan volt utóbbi időben egyik se mint régen, és azt momdtam, hogy a két legjobban vagy maradjon legjobb ahogy eddig is vagy egyáltalán ne legyenek. Nem vesztünk össze vagy ilyesmi, egyszerűen én így tekintek a legjobbjaimra.
Kérdésem az, hogy általában az ember ilyen esetben gondolom akkor beéri a változással de nem szakítja meg emiatt a kapcsolatot.
Szóval nagyon ritka az ilyen mint én és szerintetek nem vagyok 100as?
2021. dec. 3. 14:26
1/3 anonim válasza:
Az emberek változnak, és az élethelyzetek is változnak, én nem dobnék el valamit csak azért mert nem olyanok éppen most, ahogy én azt elvárom. Egy barátsághoz két ember kell.
3/3 Senior Séf válasza:
"Az emberek változnak, és az élethelyzetek is változnak," sőt az életkorok is változnak. 26 év az az időszak, amikor a párkapcsolat, utódnemzés kerül az első helyre. Igaz, hogy a mai fiatalok sikítófrászt kapnak, ha gyerekről hallanak, de ettől még az evolúciós törvények ugyanúgy működnek. Majd 40 körül (amikor az utódok elvileg már elég nagyok) újra a barátság nyeri el a preferenciát. Tetszik,vagy sem, ez az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!