Amikor az embereknek másképp kezelnek mint ahogy elvárnád, hogy kezeljenek, más véleményük van rólad mint neked magadról, akkor mit lehet tenni?
Szerintem morális értékeim nagyon rendben vannak, nem vagyok bunkó, tisztelettudó vagyok és tapintatos, ugyanakkor az igazságérzetem is nagyon fejlett.
Egy igazságos, becsületes, lelkiismeretes embernek tartom magam, persze lehetnek hibáim nekem is, de szerintem semmi olyan amivel bárkinek ártani is tudnék.
Ennek ellenére úgy érzem, hogy az emberek rossz véleménnyel vannak rólam, olyan dolgokat terjesztenek és vélnek rólam amelyek nem igazak.
Hogy sunyi vagyok, hogy alattomos vagyok, hogy lusta vagyok, hogy magamnak való vagyok meg ilyenek. Ez nagyon zavar, mert bár igen, szeretek együtt lenni, de soha nem ártok senkinek.
És csak azért mert nem szocializálódom az emberekkel annyit mint mások miért kell mindenféle gonoszságot belém látni?
Vagy a társasági emberek ilyenek? Aki kicsit titkolózóbb az automatikusan rossz ember?
Most nagyon figyelj arra amit mondok.
Ezeket azért terjesztik rólad, mert TE nem ilyen vagy, és ez böki a csőrüket. Halál komolyan. Még mellette lehet jó irigység is van bennük, mert mondjuk te többet keresel, több papír van a kezedben, stb.
Meg kell találd azokat az embereket, akik nem ilyen begyepesedett idióták, mert ezek mindig így fognak rólad beszélni, mert ők ilyenek, és nekik ez fáj, hogy valaki tud gerinces lény maradni!
Full ugyan ebben a helyzetben vagyok, ezekkel a hülyékkel mást nem fogsz tudni kezdeni.
Ez nagyreszt a tarsadalom hibaja
Mostanaban rengetek (tisztelet a kivetelnek!) ember van,aki pont azt itt leirtak ellentetje,vagyis rosszindulatu,bunka stb.
A mai tarsadalom altalaban azt akarja,higy mindenki hasonlo legyen,mint ok,csak az a jo,amit ok csinalnak,es aki mashogy latja/mashogy cselekszik forduljunk el tole.
Ha persze megkerdezned,hogy miert van ez,hogy igy tesznek,akkor egy reszuk azt mondana,hogy nincs semmi bajuk ( ez reszben igaz,de a tobbi csak ramondja).
Nem baj,ha mas vagy,mint a tobbiek,az,hogy az o szemszogukbol az a helyes es jo dolog,amit ok tesznek,az nem azt jelenti,hogy a tied nem.
Az ilyenekkel probalj meg ne figlalkozni,akik igy leneznek teged ezek miatt es hasonlok.
Probald meg azokat az embereket "megtartani" magadnak, akik meg is erdemlik.
En biztos vagyok benne,hogy az en kommentem is lelesz szavazva,mert az emberek nem ertenek egyet velem,ezert szerintuk az en latasmodom mindenkeppen rossz.
En nem foglalkozom az ilyenekkel,probalj meg te se.
Akik igazi barataid,nem fognak ilyen dolgok miatt radszolni, na ok azok,akik mellett megkell maradnod.
2
Köszi a megerősítést. Hát igyekszem kizárni őket de túl sokan vannak.
3
Igen valóban, viszont túl sok időt kell velük töltenem és nem mindig könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!