Az egyik barátnőm szerető volt, majd ahogy lebuktak, abban a hónapban teherbe esett. Nem tudok rajta túllépni?
Kezdetben úgy voltam vele, hogy majd valahogy megemésztem, de egyszerűen nem megy, annyira gusztustalan dolognak tartom a megcsalást. Ráadásul mióta lehettek együtt, ha azonnal gyereket vállaltak? 2 kisgyereke van a fickónak.
A "barátnőm" egyfolytában keres, de engem egyre jobban taszít az, amit csináltak. Most ffélidős terhes.
Mit kellene tennem?
Nem igazán értem. A barátnőd és a férfi együtt vannak és együtt várják a babát? Egy család lettek? Ha így van, akkor inkább örülnöd kéne a barátnőd boldogságának.
A megcsalás valóban nem szép. De szerintem nem szabad ilyen könnyen ítélkezni. A kapcsolatok nagyon bonyolultak és sokan nem a tiszta megoldást választják, hogy megbeszélik nyugodtan, hogy vége, hanem valakinek lesz egy új párja, mielőtt még a kapcsolat véget érne.
Szerintem ha ennyire megharagudtál a barátnődre, akkor nem is voltatok igazi barátok.
Te nem tudsz semmit annak a férfinak a házasságáról. Lehet, hogy már rég romokban volt, mielőtt egyáltalán megismerte volna a te barátnődet.
Amit a lelkiismereted diktál. Ha te nem tudsz ezen túllépni (amivel semmi gond nincs, én se tudnék), akkor szépen építsd le ezt a "barátságot", és kész. Elkezded hárítani a találkozásokat, néha írsz neki egy-két választ, aztán egy idő után úgyse fog keresni, főleg ha meglesz a kicsi, és nem ér rá.
Megmarad távoli ismerősnek, aztán ennyi.
Barátnőd és te férfi vagy és melletted egy másik pasi felcsinálta.
Vagy te is nő vagy és barátnők voltatok.
Nő vagyok.
És ha megromlott volt a kapcsolata a fickónak, akkor mi van? Miért nem lépett ki belőle, amikor elkezdett valamit érezni a barátnőm iránt?
És ha a barátnőm tényleg barátnőm volt, miért nem mondta el nekem ezt az egészet? Évekig abban a hitben vagyok, hogy nincs senkije, majd egy hónappal később már gyereket vár valakitől-tervezetten...
De meg kellene neki mondanom, hogy mit érzek, vagy simán koptassam le?
Köszi a válaszokat! (Én nem pontoztam le senkit, mivel véleményeket várok!)
Irigy vagy rá, hogy gyereke lesz? :-)
Amúgy szerintem is gusztustalan dolog a megcsalás.
Nem vagyok irigy. Vagyis de, de nem az a bajom. :D
Ősszel volt az esküvőnk, és mi is rajta vagyunk a gyerek-témán.
Egyszerűen nem tudom, mit kéne tennem. Elmondjam neki ezt az egészet? De minek zaklassam fel esetleg terhesen?
Vagy építsem le simán a kapcsolatot? Akkor meg szent meggyőződése lesz egész életében, hogy máson sértődtem be..
Hát itt tényleg valami irigység lesz :)
A barátnődre haragszol, mert a férfi nem lépett ki a kapcsolatból, amikor megromlott? Érdekes.
Te nem vagy igazi barátnő. Meg sem próbálod megérteni a barátnődet.
Szerintem az lesz a legjobb, ha hagyod ez az egészet, mert ez úgysem igazi barátság.
Nem haragszom senkire. :D
Egyszerűen attól, hogy valaki megcsaljon valakit, főleg hosszútávon, nekem hányom kell. Mindegy, hogy a szerető vagy a megcsaló szerepében van-e az illető.
És én nem vagyok igaz barátnő? Nem ő, aki hónapokig/évekig hazudozott nekem?
Ezek szerint nem is voltal soha a baratnoje, mert ha nem ugy viselkedik ahogy az neked tetszik, akkor maris ki vagy rugva...
Valojaban nincs semmi alapod arra hogy eliteld. De talan jobb is ha megszakitod vele a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!