Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egyik barátnőm szerető...

Az egyik barátnőm szerető volt, majd ahogy lebuktak, abban a hónapban teherbe esett. Nem tudok rajta túllépni?

Figyelt kérdés

Kezdetben úgy voltam vele, hogy majd valahogy megemésztem, de egyszerűen nem megy, annyira gusztustalan dolognak tartom a megcsalást. Ráadásul mióta lehettek együtt, ha azonnal gyereket vállaltak? 2 kisgyereke van a fickónak.

A "barátnőm" egyfolytában keres, de engem egyre jobban taszít az, amit csináltak. Most ffélidős terhes.

Mit kellene tennem?

2017. jan. 17. 09:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy a világ összes megvezetett naívája ugyanazokat a százéves meséket hiszi el?

Két évig ostromolt. Hú de nagy ostrom, az asszony háta mögött szépeket mondani. Ennyi, ez minden? De előkapta a tökeit és elmondta otthon, hogy mi újság?

Ez nem csak viszony, dehogynem, ha kellenél neki másra is, akkor nem csak annyit csinálna veled, akkor nem hazudna otthon mikor veled van, akkor lenne kedve változtatni az életén, akkor nem erőltetné rád ezt az alantas szerepet. Akkor tündökölhetnél az oldalán, mint a szerelme. Kit áltatsz, a Gyakori népét, vagy saját magadat is? Azért vigyázol hogy le ne bukjon, mert pontosan tudod hogy ha választani kényszerülne, akkor te nagy ívben repülnél, nem pedig azért, mert szorult beléd tisztesség.

2017. febr. 26. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!