A barátnőm is ugyanúgy gondolja a dolgokat ahogy én? Ő is ugyanúgy akar majd a későbbiekben is talizni és tartani a kapcsolatot? Vagy Ő ezt hogy láthatja/ gondolhatja a lent leírtak alapján?
Van egy barátnőm, akivel egy buta félreértés miatt kb 10 évig nem beszéltünk, majd a mai napon újra találkoztunk.
A talin láthatóan mindketten jól éreztük magunkat, örültünk hogy újra látjuk egymást.
A tali után ez a párbeszéd zajlott le :
Én : Szia
Nagyon örültem hogy láttalak, jól éreztem magam!😊
Most a tali alatt rájöttem hogy nagyon hiányoznak a Veled való beszélgetések....
Nem szeretném ha megint megszakadna a kapcsolat, és a lehetőségekhez mérten szeretnék Veled minél többet talizni!🤭😇
Nem tudom hogy Neked erről mi a véleményed, vagy h gondolod 🙈
Ő : Szia , igen nagyon jooo volt szerintem is :))
Hat en nagyon orulok h ennyi kihagyott év utan is ugyanúgy tudtunk beszélgetni mint regen 🥰
Én : Mármint hogy erről mi a véleményed vagy hogy gondolod...🙈 :
Most a tali alatt rájöttem hogy nagyon hiányoznak a Veled való beszélgetések....
Nem szeretném ha megint megszakadna a kapcsolat, és a lehetőségekhez mérten szeretnék Veled minél többet talizni!🤭😇
Ő : Hat ugyanezt erzem :) meg hat tegnap írtam is
H kar h kimaradt meg jo lett volna ha …
Ezért is írtam h jo lenne talizni 💞
Es folytatni ahol abbahagytuk
😁
Én : Mert búcsúzáskor mondtad hogy nem tudod H H lesz legközelebb, meg h mikor jöttök haza, és azt hittem azért mondod, mert többet nem talizunk 🙈🙈
Ő : Jajj dehogy :D
Azt nem arra értettem
Hanem h az anyós miatt nem szívesen jövök
De igy ha mondjuk bemegyek Miskolcra igy lehet mas lesz a Helyzet
😋
#2-es!
Most találkoztunk hosszú idő után újra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!