Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gyerekes és gyermektelen...

Gyerekes és gyermektelen párok között meddig tartható fenn barátság, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 11:47
1 2
 11/11 flora08 ***** válasza:
100%

Én őszintén irigylem azokat, akik mellől nem tűntek el a barátok 😞 nagyon hálás vagyok, amiért a legjobb barátnőmmel tartjuk a kapcsolatot (neki nincs gyereke), találkozunk is, amennyit csak tudunk, de azok, akikkel egy időben szinte minden hétvégén együtt voltunk, közös nyaralásra mentünk többször, úgy eltűntek, mintha sosem lettek volna. Az egyik párral azóta nem találkoztunk, mióta megszületett a fiunk, aki lassan 16 hónapos. Hívtuk őket, érdeklődtünk, eljönnek majd, mondták. Azóta is jönnek. A közös Messenger csoportunkban teljesen hétköznapi témákról próbáltunk beszélgetést kezdeményezni, nem küldözgettünk képeket, a gyerekről/szülőségről semmit nem írtunk, nehogy az legyen, hogy mi másról sem tudunk beszélni. Mikor véletlenül összefutottunk egyikükkel a városban, olyan volt, mintha idegenek lennénk. Két másik barátunknak új kapcsolata van azóta, sőt, az egyikük megházasodott, amit csak utólag tudtunk meg. Rettenetesen csalódott vagyok, sosem gondoltam volna, hogy így alakul. Teljesen normális szerintem, hogy egy baba mellől nem megyünk kocsmázni hajnalig, de bármilyen más programot tudtunk volna szervezni - csak akarni kell, ahogy mondani szokták.

A kérdésre válaszolva: úgy tűnik, hogy csak a "legigazibb" barátok maradnak, bármeddig.

2023. febr. 14. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!