Hogy lehet egy ilyen kialakult dolgot kezelni? Ti pl szeretnétek ha férj jöhetne a 6-8 ágyas szülészetre?
Van egy kedves relatív új barátnőm, akivel megosztottam az örömöm, hogy újra várandós vagyok, de azóta minden létező dolgot önt rám!
Naponta cikkeket, tudományos statisztikákat küld a várandósságról, szülésről stb (3.gyerek, nincs új a nap alatt.. 😅).
Időm sincs a két másik mellett elolvasni és pár perc múlva mindig ír, hogy láttam, mit gondolok?! Nincs még gyereke, fogalma sincs milyen ez, teljesen úgy gondolja hogy a gyereket ha magunkra kötjük minden meg van oldva, lehet menni akar világ körüli útra, tudom hogy sokszor unatkozik, de én nem és tudom milyen az egész, nem ilyen idilli 😅
Többször udvariasan elmondtam, hogy se időm, se kedvem ezekhez. De hogy ezt tudni kell és így kell csinálni. Mit mondhatnék még?
A legjobban azzal akaszt ki, hogy mindig küldi a jogszabályokat a kórházas dolgokról, hogy ne fogadjam el ezt azt..hogy a kórházba apuka nem jöhet be a kórterembe pl, szóljak hogy ő is szülő, hát abban az állapotban rohadtul örülök, hogy a 8 ágyas kórterembe nem jöhet be senki más mikor pl az ember szoptat, szerencsétlenkedik a mellszívóval vagy öltözik épp. Illetve apuka majd otthon mutassa meg hogy szülő, ne a napi 1 órába szerintem...
Ötleteket várok, mivel tudnám leszerelni ezeket.
Az meg sem fordult a fejedben, hogy azért kérdezget, mert ő is gondolkodik a szülővé váláson és szeretné kérni a véleményed, hogy mi igaz és mi nem abból, amit olvas, hogy biztosabb lehessen a döntésében?
Annyira gusztustalan puffogtatni ezt a "nincs gyereke, fogalma sincs róla dumát". Neked sincs halvány fingod sem más kölkéről vagy arról, hogy egy, a tiédtől eltérő temperamentumú babát hogyan kell nevelni, mégis azt hiszed, hogy a második után a seggedből süt a nap.
Nem abban kéri a véleményem, hogy mint anya mit gondolok vagy hogy is van ez, hanem ő írja le hogy ennek vagy annak hogy kellene történnie és ragaszkodnom kéne hozzá, és abban kéri a véleményem, hogy a cikkek után én is cselekszem-e majd (pl nem kötelező egy vizsgálat sem, biztos elmegyek minden hónapban a dokihoz?)
Hogy a kórházban, dokinál majd álljak ki a jogszabályok mellett amiket küld, miközben nekem így jó ahogy van, semmilyen negatív élményem nem volt.
És egy ilyen ember szaporodik, aki még annyit sem tud átadni értékként a lárvájának, hogy hogyan kell őszintén kommunikálni...
Jesszusom
Sajnos muszáj voltam megírni hogy elég volt, már minden féle videót küldött, amihez gyomrom se volt!
Róbertben fordítanak amúgy :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!