Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet egy ilyen kialakult...

Hogy lehet egy ilyen kialakult dolgot kezelni? Ti pl szeretnétek ha férj jöhetne a 6-8 ágyas szülészetre?

Figyelt kérdés

Van egy kedves relatív új barátnőm, akivel megosztottam az örömöm, hogy újra várandós vagyok, de azóta minden létező dolgot önt rám!

Naponta cikkeket, tudományos statisztikákat küld a várandósságról, szülésről stb (3.gyerek, nincs új a nap alatt.. 😅).

Időm sincs a két másik mellett elolvasni és pár perc múlva mindig ír, hogy láttam, mit gondolok?! Nincs még gyereke, fogalma sincs milyen ez, teljesen úgy gondolja hogy a gyereket ha magunkra kötjük minden meg van oldva, lehet menni akar világ körüli útra, tudom hogy sokszor unatkozik, de én nem és tudom milyen az egész, nem ilyen idilli 😅

Többször udvariasan elmondtam, hogy se időm, se kedvem ezekhez. De hogy ezt tudni kell és így kell csinálni. Mit mondhatnék még?

A legjobban azzal akaszt ki, hogy mindig küldi a jogszabályokat a kórházas dolgokról, hogy ne fogadjam el ezt azt..hogy a kórházba apuka nem jöhet be a kórterembe pl, szóljak hogy ő is szülő, hát abban az állapotban rohadtul örülök, hogy a 8 ágyas kórterembe nem jöhet be senki más mikor pl az ember szoptat, szerencsétlenkedik a mellszívóval vagy öltözik épp. Illetve apuka majd otthon mutassa meg hogy szülő, ne a napi 1 órába szerintem...

Ötleteket várok, mivel tudnám leszerelni ezeket.

2023. jan. 26. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Ignoráld. Ha kérdezi, hogy mit gondolsz, akkor mondod neki, hogy semmit, hiszen nem is gondolsz semmit. Ennyi.
2023. jan. 26. 19:20
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Az meg sem fordult a fejedben, hogy azért kérdezget, mert ő is gondolkodik a szülővé váláson és szeretné kérni a véleményed, hogy mi igaz és mi nem abból, amit olvas, hogy biztosabb lehessen a döntésében?

Annyira gusztustalan puffogtatni ezt a "nincs gyereke, fogalma sincs róla dumát". Neked sincs halvány fingod sem más kölkéről vagy arról, hogy egy, a tiédtől eltérő temperamentumú babát hogyan kell nevelni, mégis azt hiszed, hogy a második után a seggedből süt a nap.

2023. jan. 26. 19:24
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem abban kéri a véleményem, hogy mint anya mit gondolok vagy hogy is van ez, hanem ő írja le hogy ennek vagy annak hogy kellene történnie és ragaszkodnom kéne hozzá, és abban kéri a véleményem, hogy a cikkek után én is cselekszem-e majd (pl nem kötelező egy vizsgálat sem, biztos elmegyek minden hónapban a dokihoz?)

Hogy a kórházban, dokinál majd álljak ki a jogszabályok mellett amiket küld, miközben nekem így jó ahogy van, semmilyen negatív élményem nem volt.

2023. jan. 26. 19:47
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
S miért nem mondod meg neki, hogy nem érdekelnek téged a cikkei amúgy?
2023. jan. 27. 01:12
 5/10 anonim ***** válasza:
37%

És egy ilyen ember szaporodik, aki még annyit sem tud átadni értékként a lárvájának, hogy hogyan kell őszintén kommunikálni...

Jesszusom

2023. jan. 27. 01:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam, többször udvariasan elmondtam neki, hogy köszönöm, de nem akarok olvasgatni, se időm se kedvem, tudom milyen a kórház, mi történik a 9 hónap alatt, de ez max aznap vagy pár óráig oké, utána ismét küld valamit, hogy ez fontos lenne, mint most pl hogy fordítanak kívülről új helyen, ilyesmi miatt nehogy elfogadjam ha császározni akarnak.
2023. jan. 27. 06:30
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
6-os, mondod neki, hogy nem, nem fontos és már írtad, hogy nem kérsz ilyeneket. Kösz. Meg fogja érteni. Ha meg nem, akkor meg muszáj lesz határozottan, egyenesen megírd neki, hogy elég volt a baromságokból.
2023. jan. 27. 08:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Fordítanak kívülről új helyen? Na végre! Hol?
2023. jan. 28. 23:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnos muszáj voltam megírni hogy elég volt, már minden féle videót küldött, amihez gyomrom se volt!

Róbertben fordítanak amúgy :)

2023. febr. 8. 11:45
 10/10 anonim válasza:
most figyelt rád, csak jót akart neked.majd később picsogni fogsz a figyelme miatt.
2023. febr. 21. 16:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!