Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinálnátok ha egyik...

Mit csinálnátok ha egyik napról a másikra egy nagyon jó barátotok nem állna szóba veletek?

Figyelt kérdés

Semmi oka nem volt, nem vesztünk össze, az utolsó pillanatig barátoknak mondtuk és tartottuk magunkat.

Megkérdeztem, ahol még el tudtam érni, de annyit válaszolt minden rendben, jelentkezik majd.

De semmi és nem lehet elérni sehol sem.

Először még arra gondoltam talán olyan dolog történt az életében és nem nekem szól, hanem mindenkinek, ezért is kérdeztem meg minden rendben van e jól van stb.

Lehet az lesz a válasz, hogy nem törődnétek vele és ti sem keressétek, de ez azért nem ilyen egyszerű.

Ha valakinek fontos valaki, akkor ez egy nagyon zavaró, idegesítő állapot és jobb lenne tudni mi van.

2023. jan. 11. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Közös ismerőstől megpróbálnám megtudni, mi történt.
2023. jan. 11. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy történt vele valami trauma, avagy esetleg visszahallhatott valamit, amit te mondtál róla valakinek, de az is lehet hogy félreértés történt... Mindegy, ha ennyire elzarkozik és ő írta utoljára hogy majd jelentkezik, én nem keresnem többet.
2023. jan. 11. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Velem történne ilyen, elkönyvelném, hogy ez is csak egy olyan nap mint a többi...
2023. jan. 12. 01:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg a barátom (nem ismerős, nem haver, hanem barát), akkor valószínűleg elkapnám személyesen. Ha kell, ülősztrájkba kezdenék az ajtaja előtt. Biztosan kiszedném belőle, hogy mi a baj, és hogy miben segíthetek. Ezért a barátom.
2023. jan. 19. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!