Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit csinálnátok ha a...

Ti mit csinálnátok ha a legjobb barátotok tönkre tenne titeket?

Figyelt kérdés
Anno én lehetőséget biztosítottam neki annál a cégnél ahol dolgoztam. 4 év elteltével annyira befúrta magát, hogy végül ő épített le engem teljesen és végül ott hagytam a munkahelyem. És picit xar érzés, hogy több száz ezres fizetése van én meg szinte ott tartok lassan, hogy a dolgaimat kezdtem eladni, hogy eltudjam magam tartani. Az utcán nem ismer meg, vagy ha igen, akkor is annyit mond, hogy üzletben nincs barátság.. És mindezt olyan beképzelt alattomos vigyorral. Pedig annak idején azért ajánlottam neki a munkát mert pont egy válás után volt és szintén az anyagi csőd szélén állt.
2020. márc. 27. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Kocsiját, házát, asszonyát tönkrebsznám.

Minden nap az ajtaja elé szrnék!

2020. márc. 27. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen nem barát. Nem mellesleg alapszabály, hogy munkahelyen nincs barátság. Ott csak önzőség meg nagyüzemben.
2020. márc. 27. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálnék túllépni rajta és teljes erőmböl azon dolgozni, hogy új utat találjak az életben, a munkában, ha nem menne a dolog, segítséget kérnék szakembertől. Bosszúra nem vesztegetném az időt, mert indulat csak indulatot, erőszak csak erőszakot szül, ugyanez igaz a bosszúra is.

Elképesztően aljas, undorító, mocskos dolog, hasonlóan már volt "szerencsém" járni, igaz, az kisebb dolog volt. Szakmai gyakorlati helyet sikerült találnom és valakinek, aki havernak mondta magát, szintén segítettem, hogy ugyanott, velem együtt meg tudja kezdeni szakmai gyakorlatát. Eredmény: szakmai naplójában kémnaplót írt rólam, hogy szerinte én "mit nem csináltam", stb. Nem is egy gyakorlatvezetőnél voltunk, nem is egy beosztásban, stb...

2020. márc. 27. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért nem szabad senkiben megbízni :)
2020. márc. 27. 13:01
 5/6 A kérdező kommentje:
tanulóleckének persze kiváló eset volt. De én világéletemben nem voltam sose azon, hogy kibaxak egy másik emberrel. De ezentúl óvatosan fogom kezelni a munkahelyi ismeretségeket mert tényleg még egyszer így nem akarok járni. A legbosszantóbb az, hogy ha akkor nem ajánlottam volna be ezt az embert akkor nagy valószínűséggel most is ott dolgoznék és lenne egy nyugodt életem.
2020. márc. 27. 13:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem ártana neki egy hatalmas pofon az élettől igazat adok nektek ebben.
2020. márc. 27. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!