Mit csinálnátok, ha ilyen képeket kapnátok egy barátotoktól?
Van egy nő, akit nem ismerek azért nagyon régóta, de egy ideje barátok vagyunk. Mindig is nagyon szexuális beadottságú volt, de elég dilinek tűnik, úgyhogy nem igazán mentem bele mélyebben a dolgokba, de barátnak egész jó, jól elvagyunk. Idővel elkezdett magáról küldözgetni elég merész képeket(ruhában volt azért), és azért elgondolkodtató, hogy mikbe lenne azért benne. Telt, múlt az idő, közben kiderült, hogy neki van egy párja, aki sajnos egy kicsit papucsnak tűnik, mondta is a nő, hogy sokszor összetört, és sírt amiatt, hogy kiderültek, hogy ő miket beszélget más férfiakkal. Ezután eltelt kb 1 hónap, és elkezdett nagyon mélyen belemenni, hogy ők mégis mit szoktak csinálni a paplan alatt, elkezdett küldözgetni még merészebb képeket magáról, elején ruhában, aztán már a mellei kint voltak, és még a szerencsétlen srác is benne volt a tökével. Itt azért már rákérdeztem, hogy mégis hogy gondolja, hogy én erre kiváncsi lennék, de lezárta annyival, hogy cukinak találta haha.
Na most ez csak egy rész, amit leírtam, volt már jópár. Nagyon akarja, hogy meglátogassam, mert hogy milyen jól ellennénk, de sajnálom azt a szerencsételn gyereket, és én ilyenekbe nem megyek bele. Elgondolkodtam, hogy megmondom neki, hogy mégis milyen nő mellett van, de kétlem, hogy bármi jó irányba eltudna mozdulni az az szerencsétlen, csak összetörne mégjobban, már akkor sem aludt 1 napig, amikor rájött, hogy miket írogat a csaja, bele is nyomorodna, ha tudná, hogy milyen képeket dobálgat.
Ez a meztelen képes cucc ez friss szituáció, itt eldöntöttem, hogy hanyagolom a kapcsolatot velük, de a srác gyakran hív engem szórakozni, és amúgy egész fain gyereknek tűnik, annak ellenére, hogy mennyire megvezeti ez a kis rib.. Ezek után én már nem tartom a csajt barátnak, mert kvára kellemetlen helyzetekbe tud hozni, és nem esik le neki.
Kíváncsi lennék. hogy ti mit csinálnátok egy ilyen helyzetben.
Hát a hármas két nővel még oké lenne, de egy plusz here pár nem hiányzik mellőlem :D
@3: Nem hiszem, kis esélyt adnék. Amikor nem tudtam, hogy kapcsolatban van, akkor sem mentem bele, bár megfordult a fejemben. Testileg 10/10, arcra mondjuk átlagon aluli.
Én azon gondolkodok, hogy lehet valami pszichopata amúgy, amennyire képes megvezetni a párját, és mennyire leszrja az érzelmeit. Elég szórakoztató személyisége van amúgy, de valami mester manipulátor lehet, most hogy így gondolkodok. Szerintem inkább hanyagolom ezt a kapcsolatot mindkettőjükkel.
Küldjen mán tovább a képeket.
Engem érdekelne a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!