Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinálnátok ha egy barátot...

Mit csinálnátok ha egy barátotok öngyilkossággal fenyegetőzne?

Figyelt kérdés
Komolyan kell az ilyet venni? Mennyire valós? Mit lehet tenni ellene? Hogyan tud az ember segíteni? Régebben már volt túladagolása gyógyszer.
2020. máj. 17. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék a szüleinek és a testvéreinek.
2020. máj. 17. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Ha engem zsarol vele, akkor leszarnám. Voltam már részese pár játszmának, undorodom az ilyen emberektől, azt sem bánom, ha tényleg beváltja az ígéretét.

Ha problémái lennének és látszana rajta, hogy az öngyilkosság határán van, de nem úgy hogy "ha te ezt teszed, megölöm magam", akkor mindenképp segítenék neki összefogva a többi szerettével.

2020. máj. 17. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen egy igazi barát!
2020. máj. 17. 18:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem engem zsarol vele. Általánosságban látom rajta, nemrég korházban is volt, nem evett stb összeesett..
2020. máj. 17. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha még gyerek, akkor be lehet nyomni a pszichiátriára bennfekvős kezelésre. Az lenne a legjobb. Ha felnőtt, akkor sorsára kell hagyni, ha nem hallgat rátok. Segíteni csak annak lehet, aki hagyja.
2020. máj. 17. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a barátja vagy, te tudod, hogy mennyire komoly és mennyire érzelmi zsarolás. Ha komolynak értékeled, addig tegyél valamit, amíg még módodban áll. Természetesen az is valami, hogyha "csak" mellette vagy, amikor szüksége van rád. Aztán közösen megbeszélni, hogy hogyan tovább, esetleg beavatni családot és orvost, de lehetőleg ne a tudta nélkül.
2020. máj. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!