Az emberek akkor is kiközösítenek, ha csúnya vagy, de akkor is ha alvászavaros vagy és fáradt vagy legtöbbször, de akkor is ha mentális betegséged van?
1
Lehetne kicsit értelmesebb, kevésbé debilebb kommenteket is írni?
Ha csúnya vagy, nem közösítenek ki. Ha alvászavarod van, pláne nem. Bár egyetemen volt egy évfolyamtársam, aki szemináriumon mindig elaludt, szegény biztos, hogy beteg volt, de akkor is fura volt nagyon, senki nem kereste a társaságát. De az ilyen extrém eseteket leszámítva senkit nem érdekel, jól aludtál-e éjjel.
A mentális betegség attól függ, mennyire zavaró. Amíg nem észrevehető, addig senkit sem érdekel. Mondjuk egy kezelt depresszió miatt nem közösítenek ki a munkahelyen. Viszont egy skizofrénnel, bipolárissal, borderline-ossal stb. én sem szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni, mert riasztóak.
Akár tetszik, akár nem, a válasz a kérdésedre az, hogy nem.
Nem közösítenek ki senkit csak azért, mert alvászavaros. Önmagában a mentális zavarok miatt sem, a kérdés a viselkedésén múlik. És tudom, hogy fájni fog, hisz minden nap felteszed ezt a kérdést, de nem, a csúnyákat sem közösítik ki.
Továbbra is önértékelési problémáid vannak és szakemberhez kéne fordulni. Ezt minden ilyen kérdésednél megkapod, lehet lassan komolyan kéne venned. A kérdés állandó kiírásával mindenesetre semmivel sem leszel előrébb.
7
Nem tudtam ennyire ismerjük egymást. Átugorhatok egy kávéra kicsit később?
Hát jóformán minden nap beszélünk:D
Persze, gyere nyugodtan.
9
Rendben? Klára, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!