Ha valakit hívok kàvézni,teàzni és ő màst ajànl azt
vehetem annak màs alternatívàt ajànl vagy nem veszi
figyelembe a kérésemet?
Mi bajod? Van kedved menni koncertre vagy nem. Ez a kérdés.
2022. nov. 29. 09:54
2/15 A kérdező kommentje:
3/15 A kérdező kommentje:
Itt nem is pont az a gond hogy most màst ajànlott,hanem hogy a sajàt indítvànyozàsaimra nem mindig kapok konkrét vàlaszt.
"a sajàt indítvànyozàsaimra nem mindig kapok konkrét vàlaszt."
. Nem tudom, milyen viszonyban vagytok, de talán ilyen szerencsétlenül szereli le a randikezdeményezéseidet.
2022. nov. 29. 10:04
5/15 A kérdező kommentje:
Akkor csak nem szeret veled "kivételezni", a baráti társasággal egyben szeret találkozni, vagy - csúnyán mondva - egybe szereti letudni a baráti kötelezettségeket.
Ha neki nincs igénye arra, hogy veled külön töltsön időt, akkor ez van.
2022. nov. 29. 10:15
Vagy egyszerüen nem szeret teázni/kávézni, ahogy pl én sem, ez rettentö unalmas dolog, emellett majdnem mindenhol pocsék a tea/kávé, nem olyan, ahogy én szeretem
2022. nov. 29. 10:28
8/15 A kérdező kommentje:
6-os lehet van némi igazsàg benne hogy van amikor egyben szeretné letudni a baràti kötelességeit.Nem mondanàm,hogy nem szoktunk ketten is talàlkozni.De ezek szerint neki van amikor arra van igénye hogy többen legyenek.Erre nem gondoltam lehet azért hogy időnként így tudja ezt le,akar ido szuke miatt,akar sajat kedve miatt,de akàr màs is lehet mögötte.Amikor volt a szuletesnapja es jottek a tesojaek mondta a novere szeretne latni a kozos gyerekkori baratnojuket erre o azt mondta mikor meselte igy egyszerre letudja azt a meghivast is.
Szerintem ezt a kérdést neki kéne feltenned. Hisz ha barátok vagytok ez egy semmiség. Lehet, észre se vette, hogy ezt csinálta veled, rossz érzést meg aztán végképp nem akart okozni. De ez sosem derül ki konkrétan, ha nem próbálod megbeszélni vele, hogy ez miért lehetett.
Én kétlem, hogy rossz szándékú akart volna lenni, talán nem volt kedve ahhoz a programhoz amit ajánlottál, de veled találkozni akart, ezért felajánlott egy másik lehetőséget, hátha olyan, ami mindkettőtöknek tetszik, nem csak az egyik félnek.
2022. nov. 29. 11:30
10/15 A kérdező kommentje:
9-es koszonom a valaszt.Igen lehet nem rossz szandek vezerelte az illetot,de nekem jelentene valamit a kavezas is.En ot inkabb szemelyes programokra hivom.Van egy kozos lanyos tarsasag mi is onnan ismerjuk egymast de veluk nagyon ritkan lehet kozos programot szervezni.Nekem kulonallo baratnoim vannak akik nem ismerik egymast igy ilyen programokat szervezek.Volt ot is hivtam eloadasra nem csak kavezni de sokszor van nem kapok valaszt vagy nem egyertelmu a valasz.Pl.az utolso program ahova hivtam azt irta oda hivtak zenelni.Tehat neki a zeneleshez ott nincs kedve lehet amugy se lenne kedve a programhoz,de akkor inkabb azt mondja ezt a programot kihagynam vagy nem mennek arra programra ez egyertelmu valasz.Nem a nemmel van sokszor gond hanem a kozles moddal.
További kérdések: