Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki járt már úgy hogy...

Valaki járt már úgy hogy ilyen kifejezésekkel illeték? Mint pl: "nem érdekelsz" "idegesítő vagy" 17L

Figyelt kérdés
Pedig én mindent megteszek azért hogy a másik boldog legyen, nem szeretnék rosszat😞
ma 16:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos ilyen a tárdadalmunk, bármit tehetsz rossz leszel. Sajnos engem is naponta illetnek ezzel a kifejezéssel, tudod miért? Mert a mai emberek leszarják hogy mivan az embertársukkal, sőt annak örülnek ha rosszul megy neked. Nagyon gonosz lett az emberi faj, mindenki eltapos midnenkit. Gúnyolódnak, piszkálódnak az összes korosztály ilyen lett sajnos. Én is ebbe bolondulok bele lassan. A mai emberek mindent idegesítőnek tartanak szóval ha ilyet mondanak neked, hogy idegesítő vagy! És nem érdekelsz! Gondolj arra hogy azért mondják mert ők buták, nem tudnak szeretni, nem tudnak szeretettelejsen beszélni csak ilyen lekezelően. Mai emberek Ikuja egy porszemnél is kevesebb. Nincs bennük eggyütt érzés, a szeretet kihalófélben van. Persze vannak kedves, nem gúnyos emberek is, de azok vannak már kevesebben.
ma 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

"mindent megteszek azért hogy a másik boldog legyen"

Ezek szerint a másik nem veled akar boldog lenni, ez egyértelmű.

ma 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem akarsz rosszat, akkor ne zaklass olyan embert, aki egyértelműen elmondta, hogy nem akar veled lenni!
ma 16:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Az emberek 90%a ezt mondja😞 nem értem miért
ma 16:50
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Keress olyanokat, akik vevők rád.
ma 17:08
 6/12 Senior Séf ***** válasza:
18%

"Az emberek 90%a ezt mondja😞 nem értem miért"

Nem szeretetreméltó tulajdonságokkal ruháztad fel magad.

ma 17:48
 7/12 A kérdező kommentje:
6. Egy csendes, visszahúzódó lány vagyok. Mindenkivel igyekszem kedves lenni, mindenkinek segíteni, még azzal is aki kevésbé bír. És van egy nagyon rossz tulajdonságom: számomra sokkal fontosabbak mások mint magam. Nem tudnék ennél szeretreméltóbban viselkedni. Akit szeretek annak a csillagokat lehoznám, de ez nem elég. Sokszor használtak ki
ma 18:03
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
“Rá akaszkodsz, megfojtod” 14-15 évesen barátnőnek vélt nő, a kitalált pasija fb oldaláról írta magáról. Vettem az adást, onnantól nem foglalkoztam vele. Azóta visszasírja azt, amikor érdekelt még mi van vele, és barátnőmként tekintettem rá.
ma 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Nézz utánna mi az a people pleaser viselkedés. Mert ez annak tûnik, és nem, nem fogsz vele több barátot találni.

Ez a viselkedés egyébként magában is tud idegesíteni embereket.

Nem kell mindenki érzéseiért felelőssé tenned magadat, és nem is fogod runi ezeket kontrollálni.

ma 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:
49%

"És van egy nagyon rossz tulajdonságom: számomra sokkal fontosabbak mások mint magam.":

Ez egy jó pont, hogy felismerted, mi a hibád. Ezen fontos, hogy változtass. Te, önmagad legyél a fontos. értékes vagy te is, mint minden ember, keress hobbit magadnak (pl.: sportban), amiben kiteljesedhetsz. Kell, hogy egyfajta önvédelmet kialakíts magad körül, mérlegelj, hogy kinek érdemes segítened. Akik nem jól bántak veled, azt kerüld, vagy legalább tarts távolságot tőlük.

ma 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!