Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehetne ezt a helyzetet...

Hogy lehetne ezt a helyzetet békésen megoldani hogy a barátság is meg maradjon?

Figyelt kérdés

A történet a következő.

A párom révén lett egy barátnőm

aki a közös barátunk is egyben.

Fél éve ismertem meg, azóta jóban

vagyunk. Általában egy héten kétszer találkozunk. Olyankor ha úgy jön ki a dolog haza visszük

kocsival mivel a lakóhelyétől

messzebb dolgozik. Ez mostanra már rendszeres lett. Időközben

kialakult egy olyan barátság is vele hogy közös programokat is szervezzünk. Be szoktunk ülni

helyekre néha meg szilveszterezni

is meghívott minket.

Ami bonyolulttá teszi a dolgokat

hogy mostanában valakit elkezdett

zavarni hogy párom sok időt tölt

ezzel a lányal. Konkrétan azt hiszik az emberek hogy ő szerelmes belé és meg akarja magának szerezni. Valószínűleg féltékenység állhat a háttérben

mivel a lánynak van barátja.

Aki eléggé féltékeny típus

és ő nem is akar velünk barátkozni. Haverjával beszélgetett párom aki azt mondta neki jó tanácsként hogy tartsa a távolságot tőle mert az emberek

erről beszélnek és hiába vagyok ott én is akkor sem változik erről a véleményük. A másik dolog ami még gyanúsabbá teszi ezt

hogy szóba került egy új munka lehetőség páromnak ahol a közös barátnőnk is dolgozik. A lány főnöke ajánlotta fel neki

hogy mehetne oda dolgozni ha

szeretne. A lányon látszott hogy ez nem tetszik neki nagyon távolságtartó lett párommal és

utána pár nappal mondta neki hogy

a főnökének van másik ismerőse is és lehet ő megy oda.

Aki azt mondta páromnak

hogy ez nem így van.

Azt tudni kell még hogy

minden magánéleti dolgot

el mond a főnökének akivel jóban van az meg adja tovább a párom

barátjának.

Most ez a helyzet nagyon kellemetlen páromnak és mondta hogy el beszélget a lánnyal.

És innentől inkább nem tartja vele a kapcsolatot hogy a félreértéseket elkerülje.

Azt mondta hogy attól én még barátkozhatok vele nyugodtan..

Viszont attól félek hogy

barátnőmnek ez nagyon nem fog

tetszeni és azt fogja hinni párom haragszik rá valami miatt.

Biztosan meg fog bántódni

és akkor lehet velem sem akar

többet barátkozni meg programokat

csinálni. Pedig én meg szerettem őt. Most nem tudom mi lehetne

a megoldás.

Szerintetek hogyan tudnánk

ezt megoldani anélkül hogy

barátnőmet se bántsuk meg?

tegnap 23:03
 1/5 A kérdező kommentje:
A válaszokat előre is köszönöm!
tegnap 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon értem a hosszú és bonyolult kifejtést, de aki a főnökének minden magánéleti dolgát elmondja, az nem normális ember.

A főnök pedig nem egy nagy jellem, ha ezzel visszaél és tovább meséli másoknak.

Én a helyedben otthagynám ezt a kompániát és keresnék egy normális párt magamnak (tudom, nagyon nehéz).

tegnap 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Engem nagy ívben nem érdekel ki-mit gondol. Ha Te tényleg látod, hogy köztük kizárólag baráti kapcsolat van és téged nem zavar, akkor mit foglalkoztok mások véleményével? Gondoljanak nyugodtan amit akarnak és nyugodtam maradjon mki-mki barátja. A kívülállók meg foglalkozzanak a saját dolgukkal. Itt inkább a lány barátja lehet zavaró tényező, ezek szerint neki nem tetszik ez a barátság. De ezt meg a lánynak kell megoldania és nem nektek.
tegnap 23:16
 4/5 A kérdező kommentje:

1_ es Igaz, lehet hogy túl hosszan írtam. Röviden annyi a lényeg hogy van valaki akinek nem tetszik az hogy a párom jóban

van barátnőmmel. És többet látnak bele, azt hiszik hogy akar tőle valamit.. Az utolsó mondatodra meg annyit hogy a párom csak barátként tekint rá, szóval ő teljesen normális. Barátnőm meg még fiatal

csak 19 éves és túl naiv azt hiszi

hogy mindenkiben megbízhat..

tegnap 23:32
 5/5 A kérdező kommentje:

2_ es Igen, ezt én is így gondolom

hogy az lenne a jó ha nem foglalkoznánk mások véleményével.

De nagy valószínűséggel

a lány barátja az akinek ez

nem tetszik. És pont ez bonyolítja

a dolgokat..

tegnap 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!