Rossz barát vagyok attól, hogy a legjobb barátomat csak a macskája nélkül engedném a házfelújítása idejére ideiglenesen hozzám költözni?
Közel 10 éve tart a barátságunk és most ő építkezik, és a háza még csak részben lakható, a hideg idő pedig beköszöntött. Mondtam neki, hogy ő nyugodtan jöhetne hozzám, egyetlen kikötésem van, mégpedig az, hogy kizárólag a macskája nélkül lakhatna nálam.
Eleve nem tartom egészséges dolognak, ha valaki egy állatot tart a lakásában vagy házában. Elég jó a szaglásom és ahány macskás házban voltam, mindenhol éreztem a macskaalom kellemetlen szagát. Ráadásul nálam a vendégszobában antik, családi örökségből származó, fából készült bútor található, amely évtizedeket kibírt sérülés nélkül, nem hagynám, hogy egy macska a karmolászásával tönkretegye azt. A barátom macskája ráadásul még kölyökmacska, még nála is okoz károkat, a kábeleket rendszeresen rágja.
Barátom most neheztel rám, hogy csak macska nélkül engedném, hogy ideiglenesen hozzám költözzön, de véleményem szerint az én indokaim is érthetők, és közel 10 éves ismeretséget követően ő is ismerhetne annyira, hogy mit gondolok a lakásban vagy házban történő állattartásról.
36/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!