Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmennétek így egy baráti...

Elmennétek így egy baráti találkozóra? (féltékenység) 20/L

Figyelt kérdés

Röviden: egy hete összebarátkoztam egy férfival, mind a ketten baráti szinten chatelünk, és mára terveztünk meg egy közös kávézgatást. A férfi mostanában randizik egy nővel és a nőnek elmondta, hogy velem fog találkozni. Most pedig az a helyzet, hogy ő is ott lesz, mert nem engedi el a férfit egyedül.

Az a bajom ezzel, hogy nagyon szorongok új emberek társaságában, az még rátesz egy lapáttal, hogy a nő rosszat sejt rólam, pedig csak barátokat akarok. Nem akarom magamat drámába és kínos dolgok közé sodorni magam.

2022. nov. 12. 10:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5%

Más emojit nem ismersz?

Nem kell szomorkodni mert nem mersz elmenni:)

2022. nov. 12. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem jól döntöttél. Azt mondjuk nem értem minek kell neked hímnemű barát, mert ha lesz egy pasid annak nem fog jól esni hogy más fszikkal is barátkozol
2022. nov. 12. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:

"egy hete összebarátkoztam egy férfival" "őt is egy hete ismeri"

Szóval egy hete ismersz egy pasit, és baráti találkozóra mész vele. Nem igazán tudod, mi az a barátság, ugye?

2024. júl. 19. 20:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!