Ti, akiknek szintén nincs barátotok hogyan viselitek?
A családomon kívül nincsenek barátaim.
Nagyon szeretek beszélgetni, a társaságot, de az iskolai barátokkal megszakadt a kapcsolat. A munkahelyi barátokkal szintén. Jelenleg itthon vagyok a gyerekekkel, de úgy érzem, hogy kevés a család. Várom, hogy visszamenjek dolgozni, hogy végre társaságba legyek, beszélgethessek más emberekkel. (Nem a gyerekek miatt, imádom őket, imádok velük lenni.)
Most érzem úgy, hogy rossz, hogy nincsenek barátaim. Olyan jó lenne néha összejönni, úgy igazán beszélgetni amit pl. családtagnak nem mondunk el. Irigylem az olyan embereket, akiknek sok barátjuk van.
Ha lenne esküvőm nem is tudnék kit meghívni csak a családot...
Inkább ne legyenek barátaim, mint olyanok akik voltak, hogy óvatlan pillanatban mikor nem látod ott ártanak ahol tudnak de szemedben meg barátok
Nekem olyan barátaim voltak akikre tipikusan igaz a mondás, hogy minek nekem ellenség, ha ilyen barátaim vannak.
Ha barátok ilyenek(akikkel felnőttem), inkább en köszönöm, de nem tartok barátokra igényt.
Eléggé rosszul, csak a családom van és velük azért mindent nem tudok megbeszélni, barátom egy sincsen így nem tudok mit csinálni már ki vagyok bukva.
18/F
Az hogy ki mennyire vágyik a társasági életre, egy jó beszélgetésre, az egyénenként nagyon változó. Van aki nagyon jól elvan egyedül, barátok nélkül és van aki nehezen viseli.
A társaságot jobban igénylő emberek esetében ha el tudják terelni a figyelmüket olyan dolgokkal amik lekötik a figyelmét, amik számára fontosak, érdekesek legyen az valamilyen hobbi, tevékenység vagy bármi, akkor könnyebben elviselik a magányt. Ha ilyen nincs az adott illető életében akkor sokkal nehezebb. Sok ember vált már valamilyen függőség áldozatává az egyedüllét, a magány miatt, de valószínűleg még öngyilkosok is lettek emberek csak amiatt mert egyedül és magányosok voltak és nem volt senki, akivel barátkozhattak volna, akik meghallgatták volna vagy megértették volna őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!