Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sért benneteket egy baràti...

Sért benneteket egy baràti talàlkozàsnàl ha màsik eléggé nyomkodja a telefonját?

Figyelt kérdés
Tegnap este megcsinàltam ugyanazt ő nyomkodta a telefonjàt akkor elővettem én is a telefonomat.Utàna letette az asztalra és félretolta a telefonjàt.
2022. okt. 15. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha egy egész estés házibuliba megyünk, akkor nem zavar ha párszor előveszi a telefont és nyomkodja.
2022. okt. 15. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Engem soha nem zavart ugyanugy tudok kommunikalni a masikkal ha kozben telozik is. Meg annyira nekem nem fontos a masik figyelme.

2022. okt. 15. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, nincsenek barátaim
2022. okt. 15. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szornyen serto es szanalmas a telefonozas tarsasagban. Azt jelenti, hogy az illeto nem rad figyel. Akkor sem, ha azt hazudja.
2022. okt. 15. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha folyamatosan, akkor elég zavaró.

Egyébként nem, tulajdonképpen mindenki azon éli az életét...

Azon jelez a munka, a család.

2022. okt. 15. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Nincseneek barátaim, de zavarna. Ha megyek vkihez, és megy a TV közben, az is zavarna.
2022. okt. 15. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy idő után rászólnék, hogy bírja ki addig, amíg egymás társaságában vagyunk, - mert ez szimpla neveletlenség. Legalább akkora neveletlenség, mint a másik szavába vágni, mielőtt elmondja az álláspontját.
2022. okt. 15. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem igen. Főleg, amikor olyan barátról van szó, akivel kevesebbet találkozunk, mert vagy messzebb élünk egymástól, vagy mások a mindennapjaink. Ha 1-2 alkalommal ránéz, az rendben van, de ha teljesen a telefonra tapad, már eléggé tud bántani.
2022. okt. 16. 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!