Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mindenkire ratalalt a szerelem...

Mindenkire ratalalt a szerelem, en meg egyedul maradtam. Hogyan kezeljem normalisan?

Figyelt kérdés

Van egy eleg nagy fos tarsasagunk, ahol MINDENKIRE ratalalt a szerelem, egyedul csak en maradtam egyedulallo. Igyhat a nagy baratnok kb teljesen elfelejtettek a letezesem, hiaba keresem oket, en vagyok a rosszindulatu, hogy nem orulok mindenki boldogsaganak.

Igazabol nem errol van szo… en csak egyedul maradtam. Vannak, akik mar csak azert is kerestek maguk melle valakit, hogy ne logjanak ki a sorbol, de en erre keptelen lennek. Nem ragaszkodom a szerelemhez.

Itt vagyok huszon evesen, jelenleg 0 tarsasagi elettel. Egesz eletemben jottem-mentem mindenfele, 1000+1 program a mindennapokra. Mostmeg csak vagyok, senki nem hallgat meg, senki nem jon el velem vacsorazni, es hogyha netalalntan van idejuk ram, akkor is csak a hisztit hallgatom, hogy “nekik milyen szar, bar en ezt ugysem erthetem.” Amikor meg ram esik a szo, mindenki kozbeszol, egy mondatot nem birok elmondani

#Egyedülmaradtam
2022. okt. 2. 18:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
En is igy vagyok vele. Mar semmi nem erdekel. 1-2 eve semmi erzelem nem alakult ki bennem. Hiaba ide vagy oda a jopasik, azon kivul, hogy kielegitenek, mast nem tudnak adni. Se normalis idotoltest, sem pedig szeretetet, es meg folytathatnam. Na de nem akarom alazni a ferfi nemet, mert a vegen meg igy latatlanba lecsunyaznak😂
2022. okt. 3. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt hiszem hasonlóan érzek, mint Te. A lelki dolgok nekem fontosabbak, nem szeretnék csak azért valakit, hogy lehessen mutogatni és megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Van bennem egy csomó szeretet, ami csak úgy "lebeg" és nem tudom a társamnak adni, mivel nem adatott meg a lehetőség. Tudom, fiatal vagyok, 18 éves még csak, de akkor is pocsék, hiszen próbálkozom folyamatosan (újabban kizárólag interneten, mert élőben már voltak bakik és hamar feladtam). És még mindig ég bennem a remény. Néha emiatt dühös vagyok magamra, hogyan lehetek ilyen reménykedő ezek után is. Na mindegy, szerintem egy rendes ember lehetsz és rád fog találni a szerelem. Lehet, hogy évek múlva akár, de végsősoron még mindig fiatal vagy és az életed akár egyetlen nap alatt is gyökeresen megváltozhat. Kívánok neked sok sikert.

(UI: Ne zaklassanak pasik, nem lány vagyok) :D

2022. okt. 6. 15:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon tiszta lelked lehet, ha gondolod en egyebkent nyitott vagyok uj embereket megismerni, beszelgessunk😊
2022. okt. 7. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!