Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hármas barátság?

Hármas barátság?

Figyelt kérdés

Nos hát ott jóban lettem két osztálytársammal és ez ment egy kis ideig, de utána sokszor történt meg hogy a csoportunkban írtak egymásnak hogy nézd meg amit privátban írtam stb, belekezdtek valamibe és rákérdeztem hogy miről van szó csak annyit mondtak hogy ezt csak ők érthetik, sokszor volt hogy élőben papírlapra írkáltak hogy véletlen se lássam miről van szó és folyamat ment a titkolózás és ezt élvezték hogy én kíváncsi vagyok és szarul esik, na most ugyanezt eljátszottam én is hogy kívancsiak voltak valamire és nem küldtem egyből hanem visszautaltam egy régebbi válaszukra amikor én kértem, egyből ment a sértődés, le is tiltottak és most én vagyok a legszarabb ember a szemükben Mi a véleményetek erről?

Ti mit tennétek a helyemben?

tegnapelőtt 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, sz-rnék rájuk, másokkal ismerkednék.
tegnapelőtt 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekesek, ne pazarold rájuk az időd és a figyelmed. Barátkozz olyanokkal, akik ezt meg is érdemlik.
tegnapelőtt 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Keress új barátokat nem biztos hogy ők lesznek életed legjobb barátai.

Adj esélyt másoknak is ismerkedj.

tegnapelőtt 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem általában 1-1 kapcsolatok vannak. Szerintem az nem jó, hogy őket egyben kezeled. Azt tippelem nincs velük külön külön neked is kapcsolatod. Lehet ez okozta a gondot.
tegnapelőtt 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Hármas barátság? Nem. Ez nem volt semmilyen barátság, aki BARÁT, az nem csinál olyat az adott személlyel, mint amit ől veles. Örülj neki inkább, hogy tiltottak.
tegnap 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!