Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hàrmas baràtsàg?

Hàrmas baràtsàg?

Figyelt kérdés

A baràtnőmmel ketten jól megvoltunk, de kb fèl ève közènk "jött" a règi baràtnője is, aki azelőtt lehordta őt...meg rosszakat mondott róla, de a baràtnőm elfogadta, èn meg semleges kapcsolatba kerültem vele.

Azòta ugye kicsivel több mint fèl èv eltelt...ès kezdem ùgyèrezni hogy teljesen megvàltozott a baràtnőm ennek a lànynak a hatàsàra...csùnyàbban beszèl, nem ír nekem vissza csak 3 óránként, közös chatünkben is teljesen màshogy reagàlnak az èn üziemire mint egymàsèra... ès mikor kimegyünk együtt valahová akkor kèszìtünk kèpeket ők mindig egymàst ölelik èn pedig "kimaradok".

Meg random elkezdenek a règi sztorikròl mesèlni egymàsnak, ès èn akkor nem tudok hozzászólni csak ülök.

Nem tudom hogyan reagàljak ezekre...ès ùgyèrzem hogy kezdenek kirekeszteni engem....

Nèha nèha a baràtnőm ràmìr hogy "elmondja" nincs kedve kimenni a màsik "baràtnőnkkel".... ìgy teljesen nem èrtem hogy mi van...

A szülinapokról, ès a szavahihetőségről ne is beszèljünk....

Eddig ùgyèreztem igaz baràtra leltem benne, de kezd kifordulni magàbòl ès mintha nem is ő lenne...

Nektek volt màr hasonlò tapasztalat?

2023. aug. 8. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A harmas baratsag,vagy harmasban talalkozni a baratunk baratjaval...azt kell mondjam szinte mindig sz.r.Bocs,de ez a velemenyem.

A szavahihetoseggel nekem is van gondom baratsagban.Kifogasokat keres,feldobja a talalkat utana odazza.Az utobbi idoben megvaltozott a viselkedese pl.multkor hagyott megazni esernyo nelkul.Azt is gyanitom hazudik.Azt mondta multkor nem megy sehova a nyaron mert volt a tavasszal.Par nap mulva meg azt mondta megy a pedagogusokkal kirandulasra,mert ugyse hivja senki sehova a nyaron ez az egyetlen esely hogy menjen valahova.Mondom ha mentel volna valahova miert nem szoltal ha mar az a gond nem hivja senki.A valasz àà te dolgozol.Attol megkerdezhette volna de lenyegtelen.Amire most gyanakszok a kozos lany tarsasagbol lesz osszejovetel es egy masik baratno irta a csoportba jovo het vegen nem lesz itthon ezert o akkor nem tud kozos talalkara jonni csak elotte.Na marmost...a pedagogus kirandulas jovo hetvege,tehat nagy valoszinuseggel egyutt mennek."Veletlen" egybeeses hogy pont akkor nem lesz itt a masik se.Nekem meg azt hangoztatta tobbszor hogy egyedul megy.Tehat nem oszinte,ki is jatszik ez alapjan.Es ezt egy pedagogus teszi!O is sokat panaszkodott erre a masik baratnore amiota ferjhez ment alig talalkoznak meg minden mas elobbre valo neki...es lass csodat amint a masik szabadabb elorebb veszi mint azt aki mindig ott volt! Ennyit a nagy baratsagokrol

2023. aug. 9. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit tapasztaltal a szuletesnappal,szavahihetoseggel kapcsolatban?
2023. aug. 9. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A hármas barátság nagyon ritkán jó.
2023. aug. 9. 09:15
 4/5 A kérdező kommentje:

2: Születèsnapom àprilisban van, a màsik "baràtnőnké" pedig màjusban...

Az èn szülinapomon nem is talàlkoztunk, azt mondtàk majd bepòtòljuk meg stb, eljött a következő hónap a baràtnőm màr hónap elejèn szervete a bulit a màsiknak...ekkor volt az hogy nagyon megvàltozott a vèlemènyem... el sem mentem akkor a bulira...

A szavahihetőségről meg az hogy...ugye akarok talàlkozni vele akkor minden egyszerre jön közbe ...munka, nèvnap stb.

Beszèltem vele hogy elmehetnènk e együtt kondiba, ès vissza se írt ...

Valamit megbeszèlünk egy adott időpontra, vagy nem ír egyàltalàn, vagy valami közbejött ès tudadtja pàr órával előtte

2023. aug. 9. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Jo hogy irod a munkat,nevnapot..nem kizart ennel a szemelynel is az kifogas,arra meg nem gondoltam a szuletesnapot,nevnapot is hasznalhatja kifogasnak.

Nalam olyan van tervezunk valamit pl.mondja elmehetunk szinhazba belemegyek egyszer ajanlottam eloadast is nem irt ra utana par hettel kesobb mondja megy a kolleganojevel.

Vagy terveztuk atutazunk egy varosba igaz nem fixaltuk de konkret hetvegere beszeltuk o akkor utazott a szuleihez,de semmit se mind hogy hello az a hetvege ezert vagy azert nem jo vagy halasszuk...bar azt jobb hogy nem mondja nala a halasztas egyet jelent azzal hogy megy a sullyesztobe a program.

2023. aug. 10. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!