Szerintetek van ilyen barátság?
Igen, van. Nem ez a része az, ami igazán értékessé teszi a barátságot.
Bár mi utálunk shoppingolni, azért elkísérjük egymást, mint lelki támaszok.
"egy tányérból esznek"
Az nem gusztustalan egy kicsit?
Az én tányéromból ne egyen senki!
Te erre izgulsz? Perverz vagy??
Pletykáláshoz nem kell barátnőnek lenni, lakik itt a házban egy öreglány, pletykál az annyit, mint a fene. Együtt nem shoppingolnék senkivel, egyszer kísértem el egy barátnőmet, hát majdnem agyfszt kaptam, soha többé. Egy ágyban aludni nem fogok senkivel, mert nem vagyok leszbikus, egy tányérból enni meg pláne nem, mert gusztustalan.
Hallottam ilyenről: ők együtt is élnek, kettejüknek van azonos e-mailcímük és Facebook profiljuk is: "X és Y" néven stb.
Ha nekik ez így jó csinálják, az ilyenmértékű összeolvadást és identitás-feladást én nem tartom jónak. Például levelezik velük valaki és nem lehet tudni melyik válaszol vissza stb...
Ebben semmi különös nincs, nagyon gyakori. Nekem a legtöbb barátságom ilyen volt életem során.
Mondjuk az “egy tányérból esznek” és az “egy ágyban alszanak” inkább alkalmakra vonatkozik, nem mindennapos, de ha épp csak így lehet megoldani, akkor nem kérdéses, és tök okés.
Lányoknál azért elő szokott fordulni ilyen mélységű barátság.
Fiúknál sajnos nagyon ritka :(
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!