Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Probálkozzak tovább, vagy...

Probálkozzak tovább, vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Osszebarátkoztam egy lánnyal, akinek van egy legjobb barátnője kb 7 éves kora óta. Amivel nem lenne baj.

Volt a lánnyal összesen 2 közös programunk, és egyszer csinaltunk egyet úgy, hogy a legjobb barátnője is jött. Elég távolságtartó volt a baratnője.

Azóta alig beszélgetek a lánnyal, úgy napi egyszer válaszolgat, míg előtte szinte folyamatosan beszélgettünk, engem is belesorolt azokba akiknek mindig egyből visszair. De most látom, hogy elerhető meg minden, de nem igen válaszol, magától nem is ír rám. Arra gondoltam, hogy talán a régi barátnője féltékeny.

Nem tudom, hogy kezdeményezgessek, ráirogassak én, vagy hagyjam, hogy ő irjon? Fogalmam sincs. Megakarom tartani a barátságot, de nem tudom mihez kezdjek, mert úgy néz ki ő elengedte, vagy nem tudom.

2022. aug. 11. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden egyéb bla bla nélkül, ha ő láthatóan több "teszt" után se akar írni neked, akkor te ne írogassál neki, egy kapcsolathoz két ember kell. De ne is agyalj, hogy biztos emiatt, vagy amiatt. Annyit tudsz, hogy nem akar most veled annyit beszélni. Majd ő keres, ha akar. Ha nem, akkor nyugtázd, hogy nem érdekled, lesz majd más, akivel mindketten jól érzitek magatokat együtt.
2022. aug. 11. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért próbálkoznál olyannál, aki lesz-r? Inkább annyi történt, hogy a barátnője lecsekkolta mennyire vagy "értékes" és azt ajánlotta neki, hogy van nálad jobb.
2022. aug. 11. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!