Bunkó vagyok, hogy nem mentem el a temetésre?
Barátnőm nagynénje nemrég meghalt. Kétszer találkoztam vele, egyik alkalommal adott nekem szállást egy éjszakára, barátnőm kérésére (és ajánlatára), mikor a környéken voltam. Kedves nő volt, sajnálom, hogy meghalt.
No, de ami meglepett, hogy mint kiderült, a barátnőm megbántódott, mert nem mentem el a temetésre.
Engem ez tényleg megdöbbentett. Eszembe sem jutott elmenni. Utólag belegondoltam, és nem is lett volna kivitelezhező, vagy csak nehezen és kellemetlenül. Autó nélkül vagyunk egy majdnem két hónapos babával. Ebben a helyzetben nem ugrálok gyakran, nincs is kire hagynom, rendbe se jöttem még.
Tényleg ez tapintatlan lenne? Nem tartom magam bunkónak, de most nem is értem, miért várta volna ezt el. Sajnálom a nénjét tényleg, ha nem is voltam ott, de nem az én rokonom.
Magyarul meg sem hív, de szpd ki a kisujjadból, hol és mikor lesz a temetés.
Normális az ilyen ember? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!