Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ezek alapján...

Szerintetek ezek alapján tényleg tényleg csak nagyon jó barátok?

Figyelt kérdés
A lányomnál itt alszik az egyik legjobb barátnője. Szívemnek szólítják egymást. Együtt boroznak a lányom szobájában, a lányom vette a bort saját pénzből ezért nem vehetem el… Még most is hallom őket nevetgélni, meg hallottam őket kimenni a teraszra, nem igazán értettem, mert kb 10 perc után bejöttek mind a 2x. Egy franciaágyban alszanak, van hogy csak egymásra néznek és nevetnek. Felhívták a harmadik barátnőjüket aki most Máltán van és vele is beszéltek meg nevetgéltek. Miért viselkednek ilyen furán?

#lány #barát #Esetlegtöbb #Furcsaviselkedés #Féltés,aggodalom
2022. júl. 29. 02:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
98%

A kérdező azt szeretné kideríteni, hogy a lánya tényleg csak barátkozik vagy esetleg több is van közöttük.

Az, hogy szívemnek szólítják egymást még nem jelent semmit. Nekem is volt barátnőm akivel édesem, drágámnak hívtuk egymást. Az mondjuk nem derül ki, hogy a lányod hány éves. Ez a röhögcsélés a bornak is betudható, illetve vannak olyan dolgaik amikről csak ők tudnak. Teljesen normális, hogy egymásra néznek és nevetnek. Ezt sokan csinálják. Inkább örülj neki, hogy vannak barátai és nem depressziós.

2022. júl. 29. 07:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem ezek alapján csak jó barátok.
2022. júl. 29. 08:24
 13/16 anonim ***** válasza:
8%

Mondjuk az azért nem úgy van, hogy ő vette a bort, nem veheted el.

Ha 18 vagy az körüli, oké, de sokan kiszolgálnak kiskorút is, szóval lehet a lányod jóval fiatalabb is, és akkor már nem oké.

2022. júl. 29. 08:25
 14/16 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk ez rendszeres csajos program :D Filmezünk, iszunk, együtt alszunk, de nincs köztünk semmi olyan
2022. júl. 29. 08:33
 15/16 qkker1 ***** válasza:
75%
Mert leszbikusok, ami nem baj, ha így érzik jól magukat! Vagy csak jó barátnők, tök mindegy.
2022. júl. 29. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:
23%
Úgy tűnik hatott orbán lmbtq propagandája és mostmár mindenki keresi
2022. júl. 29. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!